UW REKENINGEN EN VERRICHTINGEN

Easy Guide Private Banking

PRAKTISCH

Uw Private Banker of Wealth Manager aan uw zijde

Met Easy Guide is uw Private Banker of Wealth Manager uw bevoorrechte aanspreekpunt. U voert uw dagelijkse bankzaken uit in alle rust en geniet ons advies op afspraak in uw Private Banking Centre of Wealth Management Centre of op afstand, en via onze digitale kanalen.

UW VOORDELEN

Een globale aanpak

Verken al uw mogelijkheden met uw Private Banker of Wealth Manager. Hij of zij begeleidt u en stelt u oplossingen voor waarmee u uw projecten realiseert en uw dagelijkse leven makkelijker maken.

MEER INFO

Een vraag?

Hebt u een vraag? Neem gerust contact op met uw Private Banker of Wealth Manager of met onze experts via PrivilegeConnect op 02 433 43 10 (Private Banking) of 02 433 43 30 (Wealth Management). Of maak een afspraak in uw Private Banking Centre of Wealth Management Centre.

De inhoud van uw Easy Guide Pack voor 5,50 euro per maand²

Beheer uw dagelijkse bankzaken in alle rust. Als dit pack inbegrepen is in uw Patrimoniale Overeenkomst, dan is de prijs inbegrepen in de tarifering van uw contract.

1 betaalrekening

U beschikt over een betaalrekening voor u zelf of voor u en uw partner.

2 debetkaarten

Met de Bancontact-Visa Debit-debetkaart betaalt u overal ter wereld, zowel in de winkel als online. De betalingen voor uw aankopen gaan meteen van uw rekening.

2 kredietkaarten naar keuze

Ontvang 2 Visa Classic- of Mastercard Gold-kredietkaarten, onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

6 manuele verrichtingen per jaar¹

Voer zes gratis manuele verrichtingen uit per jaar, zoals: cash in euromunten aan het loket opnemen, cheques bestellen of uitgeven, Europese papieren overschrijvingen uitvoeren.

Uw online en mobiele bank

Beheer uw rekeningen, kaarten en beleggingen, visualiseer uw budget … waar en wanneer u wilt met Easy Banking Web en Easy Banking App.

Personaliseer uw pack, indien gewenst, met deze betalende opties³

 • Extra rekening(en) in het Pack²: voeg de optie voor 2 euro per maand toe en krijg een tweede of derde betaalrekening, twee debetkaarten en zes manuele verrichtingen* gekoppeld aan de rekening(en).
 • Debetkaart²: geniet (een) extra debetkaart(en) voor 1,20 euro per maand per kaart.
 • Kredietkaart²: voeg een Visa Classic- (2,25 euro per maand) of Mastercard Gold-kaart (4,25 euro per maand) toe, onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.
 • Onbeperkte manuele verrichtingen²: geniet van ongelimiteerde manuele verrichtingen voor 5 euro per maand.
 • Rekeningverzekering²: geniet een dekking voor overlijden door een ongeval voor 4,25 euro per jaar per betaalrekening.

Uw aanspreekpunten

Met Easy Guide doet u uw dagelijkse verrichtingen en geniet u ons advies:

 • Voornamelijk met uw Private Banker of Wealth Manager, op afspraak in uw Private Banking Centre of Wealth Management Centre of op afstand
 • Op elk moment via Easy Banking Web en Easy Banking App
 • Met de hulp van onze experten via PrivilegeConnect

VERZEKEREN

De Rekeningverzekering van AG als optie

Het ondenkbare gebeurt: u overlijdt door een ongeval. Dankzij deze optie ontvangen uw nabestaanden een vergoeding die gelijk is aan het saldo van uw betaalrekening op de dag vóór het ongeval.

De Rekeningverzekering van AG

De Rekeningverzekering is een collectieve verzekering naar Belgisch recht en jaarlijks verlengbaar, die BNP Paribas Fortis heeft geopend bij AG en waarbij u zich kunt aansluiten.

Die aansluiting is facultatief en eindigt automatisch als u (gratis) vervroegd opzegt, de verzekerde rekening wordt afgesloten of het collectieve contract wordt stopgezet.

De Rekeningverzekering garandeert de begunstigden de betaling van een vergoeding die gelijk is aan het creditsaldo van de verzekerde rekening op de dag vóór het ongeval dat het overlijden van de medehouder(s) heeft veroorzaakt.

U kunt de Rekeningverzekering aanvragen via uw Private Banker of Wealth Manager, of via PrivilegeConnect.

De voornaamste gedekte en niet-gedekte risico’s

De voornaamste gedekte risico’s:

 • Overlijden door de gevolgen van bijvoorbeeld een val, een verkeersongeval of verdrinking. In elk geval moet het ongeval dat het overlijden tot gevolg heeft, een uitwendige oorzaak hebben, onafhankelijk van de verzekerde.
 • Overlijden na een ongeval (binnen een termijn van één jaar na de datum van het ongeval).

De voornaamste niet-gedekte risico’s:

 • Overlijden dat het gevolg is van een interne medische oorzaak, een opzettelijke daad van de rechthebbende of een daad op zijn initiatief, een zelfmoord of een poging tot zelfmoord of een toestand van alcoholintoxicatie.

De vermelde lijsten zijn niet exhaustief.

Meer weten

Lees eerst het document met essentiële informatie voordat u de Rekeningverzekering afsluit. De exacte omvang van de waarborgen staat vermeld in de algemene voorwaarden. U kunt deze documenten ook gratis aanvragen in een kantoor of telefonisch via Privilege Connect op 02 433 43 10 (Private Banking) of 02 433 43 30 (Wealth Management).

Hebt u een klacht over de Rekeningverzekering?

Klachten kunnen worden ingediend bij BNP Paribas Fortis nv, Klachtenbeheer, Warandeberg 3, 1000 Brussel of via het online formulier of bij AG Insurance nv, Customer Complaints, Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, per telefoon op 02 664 02 00 of via e-mail : customercomplaints@aginsurance.be.

Als de voorgestelde oplossing u geen voldoening schenkt, kunt u het geschil per e-mail of per brief voorleggen aan de Ombudsman van de Verzekeringen, info@ombudsman-insurance.be, De Meeûssquare 35, 1000 Brussel of via de website www.ombudsman-insurance.be.

Ook interessant voor u

 • Onze Private Banking-aanpak

  Uw vermogen is uniek en steeds in verandering. Als vermogensbeheerder begeleiden wij u op elk sleutelmoment van uw leven, privé of professioneel.

  Ontdek meer

 • Online en mobiele bank

  Beheer uw betalingen, kijk uw saldo na, volg uw beleggingen op … in alle veiligheid, waar u ook bent met Easy Banking Web en Easy Banking App.

  Ontdek meer

 • Toegankelijkheid

  Een vraag of een nieuw project? Een verrichting doen in alle veiligheid? Een afspraak op afstand of in uw kantoor? We zijn er voor u wanneer u dat wilt. U beslist.

  Ontdek meer

Meer weten?

Voor meer informatie, raadpleeg de wettelijke documenten en de tarievenlijst:

 • Bijzondere voorwaarden: Easy Guide Pack (FR – NL – DE – EN)
 • Precontractuele informatie: Easy Guide Pack (FR – NL – DE – EN)
 • Informatiedocument betreffende de vergoeding: Easy Guide Pack (FR – NL – DE – EN)
 • Algemene voorwaarden: Rekeningverzekering (FR NL
 • Informatiedocument: Rekeningverzekering (FR NL
 • Informatiefiche over de depositobescherming (FRNLDEEN)
 • Verklarende woordenlijst (FRNLDEEN)
 • Vergelijkingstool betaalrekeningen (FRNL)
 • Algemene bankvoorwaarden: BNP Paribas Fortis (FRNLDEEN)
 • Tarievenlijst (FRNLDEEN) geldig vanaf 01 januari 2024
 • Privacyverklaring (FRNLDEEN)
 • Algemene voorwaarden van de debetkaarten (FRNLDEEN)
 • Debetkaart: precontractuele informatie (FRNLDEEN)
 • Algemene voorwaarden van de kredietkaarten (FRNLDEEN)
 • Kredietkaart: precontractuele informatie (FRNL)

Wettelijke informatie

AG Insurance nv – E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849 – www.aginsurance.be – Verzekeringsonderneming erkend onder codenummer 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis nv – Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG Insurance nv. BNP Paribas Fortis nv bezit een participatie van meer dan 10% in AG Insurance nv.

Onder voorbehoud van goedkeuring van de bevoegde organen van bpost bank en BNP Paribas Fortis.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: