PRIVATE BANKING

Contacteer ons

MAAK KENNIS

Het eerste contact met uw Private Bank

U wilt kennismaken met onze Private Bank? U wilt een Private Banker of Wealth Manager spreken? In een Centre of bij u thuis?

CONTACTEER ONS

Contacteer ons online

U heeft een vraag of een zekere nood ? Neem contact op met ons, wanneer u het wilt, in enkele klikken. We antwoorden u zo snel mogelijk.

Uw Private Bank, altijd vlakbij

Dankzij ons uitgebreide netwerk van kantoren en Private Banking Centres zijn we altijd dichtbij, waar u zich ook bevindt.

Vind uw Private Banking Centre

WE STAAN STEEDS VOOR U KLAAR

Wanneer u nodig heeft

Blokkeer uw gestolen of verloren bankkaart

Bent u uw debet- of kredietkaart kwijt of werd uw bankkaart gestolen? Wordt uw kaart frauduleus gebruikt? Eén telefoontje en uw kaart(en) is geblokkeerd.

Bel Card Stop op 078 170 170, 24/7.

Onmiddellijke hulp bij problemen

Bent u het slachtoffer van een ongeluk of een overval of wordt u geconfronteerd met een juridisch probleem? Onze schadeafwikkelingsservice biedt onmiddellijk hulp en zorgt ervoor dat uw probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Totale gemoedsrust, ook in het buitenland

Met uw Mastercard World Platinum en Mastercard World Elite heeft u meer dan een kredietkaart op zak! Bij de Mastercard World hoort niet alleen een heel uitgebreid verzekeringspakket maar ook een omvangrijke reisbijstand. Zo zijn uw medische kosten gedekt en beschikt u over pechverhelping voor uw auto en fiets. Via PrivilegeConnect wordt u verder geholpen.

Aangifteformulier schade

Uw rechtstreekse lijn met de Private Bank

PrivilegeConnect is de rechtstreekse lijn voor Private Banking- en Wealth Management -cliënten. Een dringende vraag? Deze dienst is beschikbaar van 7 tot 22 uur op werkdagen en van 9 tot 22 uur in het weekend en op feestdagen. Maak een afspraak via videogesprek. Of bel 02 433 43 10 voor Private Banking of 02 433 43 30 voor Wealth Management.

Easy Banking Chat

Een vraag? Onze adviseurs beantwoorden uw vragen onmiddellijk via chat, elke dag behalve op zondag van 9 tot 17 uur.

Vraag het aan de community

De community is er voor en door de cliënten en medewerkers van BNP Paribas Fortis. Een vraag? Gooi ze in de groep. Maar vergeet niet u eerst te registreren.

Stel uw vraag aan de community

Volg ons op uw favoriete sociale netwerk

Bekijk de inzichten en tips van BNP Paribas Fortis Private Banking en Wealth Management op de belangrijkste sociale netwerken.

Hebt u nog vragen?Contacteer ons
Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: