DAGELIJKS BANKIEREN

Uw adviseur via videogesprek

PRAKTISCH

Waar u ook bent

Een vastgoedproject? Een check-up van uw verzekeringen? Wilt u beleggen? Praat erover met uw adviseur tijdens een videogesprek op afspraak, wanneer het u past. Zo geniet u van dezelfde expertise als op kantoor, waar u ook bent.

UW VOORDELEN

Veilig en vertrouwd

Eenvoudig, veilig en in één klik. Op tablet, smartphone en pc gaat u via een beveiligde verbinding in gesprek met uw adviseur. Met videobeeld, schermdelen en in alle vertrouwen.

MEER INFO

Maak een afspraak

Uw adviseur is beschikbaar via videogesprek op afspraak van maandag tot vrijdag van 9 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 20 uur, op zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur.

Leg samen een afspraak vast.

Maak een afspraak met uw adviseur, waar u ook bent

Net als op kantoor

 • U ziet uw adviseur en hij of zij ziet u, u praat rechtstreeks met elkaar, deelt het scherm voor extra uitleg… Kortom, net zoals u op kantoor zou zijn.
 • U hoeft zich niet te verplaatsen: vanuit uw tuin of in de zetel, via uw tablet, smartphone of pc. Zoals u het wil.
 • U hoeft niets te installeren. Eén klik op de link die u van uw adviseur heeft ontvangen en klaar. Veilig en in alle vertrouwen.

ONTDEK HET IN VIDEO
Videogesprek met uw adviseur
Ontdek in beeld de voordelen van videobellen via Teams.
Alle voordelen op een rij
Een videogesprek via Teams
Maak een afspraak via videogesprekMaak een afspraak

CONTACTEER ONS

Uw bank is er voor u

 • Uw online bank

  Uw saldo checken? Een factuur betalen? Een rekeninguittreksel bekijken? Met Easy Banking App en Easy Banking Web regelt u uw bankzaken in enkele muisklikken, waar en wanneer u wilt. 

  Ontdek online bankieren

 • Stel uw vraag via telefoon

  Een praktische of dringende vraag? Onze adviseurs staan voor u klaar, van maandag tot vrijdag van 7 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur. Ze helpen u met plezier verder.

  Contacteer ons

 • Ook op kantoor

  Bepaalde projecten vragen een gesprek op kantoor. Uw adviseur blijft bereikbaar op afspraak en bekijkt samen met u de meest geschikte oplossing in functie van uw project.

  Contacteer ons

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: