DAGELIJKS BANKIEREN

Uw adviseur via videogesprek

PRAKTISCH

Waar u ook bent

Een vastgoedproject? Een check-up van uw verzekeringen? Zin om te beleggen? Praat erover met een van onze expert-adviseurs tijdens een videogesprek op afspraak, wanneer het u past. Zo geniet u van dezelfde expertise als op kantoor, waar u ook bent.

DE VOORDELEN

Veilig en vertrouwd

In één klik praat u via beveiligde verbinding met onze experts op uw tablet, smartphone of pc. Makkelijk en veilig. Jullie zien elkaar op het scherm en de expert kan zijn of haar scherm met u delen, net als face-to-face.

MEER INFO

Maak een afspraak

U kunt met uw adviseurs een videogesprek plannen op weekdagen tot 20 uur. Maak online een afspraak, makkelijk en snel.

Maak een afspraak met uw adviseur, waar u ook bent

Net als face-to-face

 • U en uw adviseur horen en zien elkaar, en de adviseur kan zijn of haar scherm met u delen voor meer info – helemaal zoals bij ons op kantoor.
 • U hoeft nergens naartoe: praat met onze expert-adviseurs vanuit de zetel of de tuin, via uw tablet, smartphone of pc. Helemaal zoals u wilt.
 • U hoeft niets te installeren. Gewoon klikken op de link die de adviseur u stuurt, meer niet. Dat is helemaal veilig en privé.

ONTDEK HET IN VIDEO
Videogesprek met een adviseur
U kunt met een adviseur praten wanneer het u uitkomt (op weekdagen tot 20 uur), zonder u te verplaatsen. Dat is makkelijk en veilig!
Het videogesprek
Boek een videogesprek Maak een afspraak

CONTACTEER ONS

Altijd klaar om u te helpen

 • Stel uw vraag via telefoon

  Een praktische of dringende vraag? Onze adviseurs staan voor u klaar, van maandag tot vrijdag van 7 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur. Ze helpen u met plezier verder.

  Contacteer onze adviseurs

 • Easy Banking App

  Met Easy Banking App hebt u uw bank altijd op zak op uw smartphone of tablet.

  Uw bank op zak

 • Easy Banking Web

  Met Easy Banking Web kunt u op de computer uw bankzaken regelen, wanneer u maar wilt en in alle veiligheid.

  Uw bank online

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: