BELEGGEN

Samen beleggen: uw beleggingen met onze expertise

U kiest voor het beste van twee werelden: u houdt uw beleggingen zelf in handen en geniet daarnaast van de expertise van uw persoonlijke portefeuillebeheerder. Samen stippelen jullie een beleggingsstrategie uit die rekening houdt met uw doelstellingen, verwachtingen en wensen. U wordt op de hoogte gehouden van mogelijke opportuniteiten en gewaarschuwd wanneer het tijd is om uw portefeuille bij te werken.
 • Samen beleggen in alle sereniteit

  U beslist in alle gemoedsrust over de samenstelling van uw portefeuille en kunt voor het beheer rekenen op deskundig advies van uw bank.

  Laten we samen beleggen

 • Zelf beleggen met deskundig advies

  U behoudt de volledige controle over uw portefeuille. Ondertussen wijst uw portefeuillebeheerder u op opportuniteiten en staat hij of zij u bij met gericht advies.

  Beleg nu

 • Beleggingsverzekeringen : de voordelen

  U belegt in een verzekeringscontract, met een specifieke fiscaliteit en de mogelijkheid van een aanvullend inkomen.

  Beleg in verzekeringen

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: