BELEGGEN

Uw portefeuillebeheerder: beheer met advies

PRAKTISCH

U beslist, wij adviseren

U volgt de markten met meer dan gewone belangstelling. Vooraleer u beslist, krijgt u toch graag het advies van beleggingsexperts. Dat is bij ons samen beleggen.

UW VOORDELEN

Een persoonlijke portefeuillebeheerder

Uw persoonlijke portefeuillebeheerder kent uw situatie door en door. Hij volgt uw portefeuille proactief op en adviseert u over opportuniteiten en risico's.

MEER INFO

Onze aanpak in portefeuillebeheer

Wilt u graag meer weten over hoe wij portefeuillebeheer aanpakken? Contacteer ons online of bel uw Private Banker of Wealth Manager. We helpen u met plezier.

Uw portefeuillebeheerder, beleggingsexpert en vertrouwenspersoon

Wanneer u kiest voor ons portefeuillebeheer, krijgt u naast uw Private Banker of Wealth Manager ook een beleggingsexpert aan uw zijde.

Uw portefeuillebeheerder stippelt een beleggingsstrategie uit op basis van uw projecten en doelstellingen, en staat u bij met advies en tips voor het beheer van uw portefeuille. De finale beleggingsbeslissingen neemt u zelf.

Deze service is exclusief voor cliënten van de Private Bank met een portefeuille vanaf 1 miljoen euro.

Een open aanpak

U geniet van een volledig gepersonaliseerde service en toegang tot gerenommeerde vermogensbeheerders.
We analyseren en selecteren deze vermogensbeheerders voor u op de markt, onafhankelijk van het feit of ze binnen BNP Paribas Asset Management werken of elders.

Daardoor kunnen wij u vooruitzichten voor potentieel rendement, beheer en risicospreiding bieden.

Uw Private Banker of uw portefeuillebeheerder zal u helpen om de beleggingsproducten te selecteren die het best aan uw verwachtingen voldoen.

Experts in portefeuillebeheer

  • Discretionair vermogensbeheer

    Vertrouw het beheer van uw vermogen toe aan specialisten. Onze beleggingsexperts doen het werk voor u, binnen duidelijk afgesproken krijtlijnen. Zo belegt u in alle gemoedsrust.

    Laat uw vermogen beleggen

  • Ontwikkel uw professioneel vermogen

    Zoekt u een hefboom om uw professioneel en privévermogen op te krikken? Wij bieden ondernemingen en ondernemers een brede waaier, met potentieel aantrekkelijke rendementen.

    Ontwikkel uw vermogen

Meer informatie over onze aanpak in portefeuillebeheer?Contacteer ons
Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: