VERZEKEREN

Tijdelijke Reisverzekering via Touring

PRAKTISCH

Ga met een gerust gemoed op reis

Citytrip, shortski of wereldreis? Met de Tijdelijke Reisverzekering betaalt u enkel voor wat u nodig heeft. Sluit hem vandaag af en vertrek morgen al gerust op reis naar het buitenland!

UW VOORDELEN

Uitgebreide waarborgen

In Europa en elders in de wereld geniet u een uitgebreide dekking. Uw medische kosten worden terugbetaald zonder vergoedingslimiet, u betaalt geen franchise en bijkomende waarborgen zijn mogelijk, zoals bijstand voor de wagen.

MEER INFO

Teken online in op uw reisverzekering

Een Tijdelijke Reisverzekering? Met of zonder extra waarborgen? Ontdek het product dat bij u past. Simuleer uw reisverzekering en sluit het onmiddellijk online af.

Uw vertrouwenspartners

Voor een nieuwe Reisverzekering of bij een schadegeval kunt u rekenen op ons en onze partner Touring.

Als agent verbonden aan Touring kunnen we vertrouwen op meer dan 60 jaar ervaring van dé specialist in reisverzekeringen.

De combinatie van deze expertise en professionele ondersteuning van onze adviseurs biedt u:

 • gepersonaliseerde oplossingen
 • relevante begeleiding
 • gemoedsrust

Stel zelf uw Tijdelijke Reisverzekering samen

×

Explore

×

SnowCard

Vanaf

10 euro

29 euro

Medische kosten zonder franchise

Zonder vergoedingslimiet

Zonder vergoedingslimiet

Repatriëring van het slachtoffer van een ziekte of ongeval en van één begeleidende medereiziger
 •  
 •  
Vervroegde terugkeer bij ziekenhuisopname of overlijden van een verwant in België
 •  
 •  
Vergoeding voor kosten bij ongeval op of buiten de skipiste, met opzoekings- en reddingskosten tot 5000 euro
 •  
 •  
Vergoeding voor niet-gebruikte skilessen, skipas en skiliftarrangement en beschadigd of gestolen skimateriaal
 •  
 •  
Annulatie wegens gebrek aan sneeuw
 •  
 •  
Terugbetaling juridische kosten

Tot 2500 euro

Tot 2500 euro

Bijstand aan voertuig en passagiers: pechverhelping en sleping in Europa (behalve België) met tot 5 dagen vervangwagen

Optie

Optie

Annulatieverzekering

Optie

Optie

Bagageverzekering en vergoeding voor niet-genoten dagen als gevolg van onderbreking van reis of verblijf

Optie

Optie

Uitgebreide COVID-19 waarborgen

Reizen in bijzondere tijden vraagt om bijzondere waarborgen. Zo vertrekt u beschermd en met een gerust hart op reis. De Touring Reisverzekeringen voorzien dan ook standaard:

 • terugbetaling PCR-test in het buitenland in geval van symptomen
 • terugbetaling medische kosten ten gevolge van COVID-19
 • terugbetaling kosten voor vervroegde terugkomst bij hospitalisatie of overlijden van een gezinslid tot de tweede graad, ook ten gevolge van COVID-19
 • onbeperkte repatriëring ten gevolge van COVID-19
 • terugbetaling hotelkosten tot 650 euro omwille van quarantaine door positieve test of ziektesymptomen in het buitenland, waardoor uw terugkeer niet kan doorgaan op de geplande datum

Basisdekking (personenbijstand buitenland): de omvang van uw bescherming

De belangrijkste gedekte risico’s

 • medische repatriëring in geval van ziekte of ongeval

 • terugbetaling van medische kosten zoals ambulante kosten, tandartskosten, (verlenging) verblijfskosten en transportkosten

 • vervroegde terugkeer in België in geval van overlijden, hospitalisatie van een familielid in België, ernstige schade aan de woonplaats

 • keuze tussen dekking in Europa of de ganse wereld

De belangrijkste niet-gedekte risico’s

 • elke gebeurtenis die zich na de eerste 3 maanden verblijf voordoet

 • elke gebeurtenis die rechtstreeks of onrechtstreeks gelinkt is aan het niet naleven van de wetgeving die van toepassing is

 • elke gebeurtenis die reeds gekend is voor de onderschrijving en/of het vertrek naar het buitenland

Ontdek de volledige lijst van alle gedekte en niet-gedekte risico’s

 • Voor de exacte omvang van de waarborgen en de mogelijkheden van de Tijdelijke Reisverzekering en zijn opties verwijzen wij naar de algemene voorwaarden, het Informatiedocument en de precontractuele informatie. U kunt ze ook gratis verkrijgen in het kantoor of via het Easy Banking Centre (02 433 41 30).

Meer weten?

In de volgende documenten vindt u aanvullende informatie:

De Tijdelijke Reisverzekering is een reisbijstandsverzekeringscontract naar Belgisch recht tak 18 dat wordt aangeboden door ATV nv en verdeeld door BNP Paribas Fortis. De duur van het contract wordt door de verzekeringsnemer vermeld in de bijzondere voorwaarden. Het contract loopt af aan het einde van de overeengekomen looptijd, zonder stilzwijgende verlenging.

Een klacht?

Voor klachten kunt u terecht bij BNP Paribas Fortis nv, Klachtenmanagement JQABD, Warandeberg 3, 1000 Brussel, tel. 02 228 72 18, klachtenmanagement@bnpparibasfortis.com of via www.bnpparibasfortis.be > suggesties of klachten > online formulier.

Bent u niet tevreden met de voorgestelde oplossing, dan kunt u een klacht indienen bij de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, tel. 02 547 58 71, fax 02 547 59 75, www.ombudsman-insurance.be

IN DRIE STAPPEN

Sluit nu uw Tijdelijke Reisverzekering af

1

Maak een simulatie

Meld u aan en maak een gepersonaliseerde simulatie met de waarborgen die u wenst.

2

Teken online in

U krijgt een contractvoorstel en kunt onmiddellijk online intekenen.

3

Vertrek met een gerust gemoed

U bent direct gedekt en kunt met een gerust gemoed op reis vertrekken.

Lees eerst aandachtig deze pagina, daarna kunt u Simuleren en aanvragen

We staan voor u klaar

Een schadegeval aangeven?

Waar u ook bent of wat er ook gebeurt: uw Touring-beheerder staat 24/7 voor u klaar:

Of contacteer uw (verzekerings)adviseur voor persoonlijk advies.

ONTDEK ONZE ANDERE VERZEKERINGEN

Vertrek gerust, uw bank reist met u mee!

 • Jaarlijkse Reisverzekering

  Met de Jaarlijkse Reisverzekering zijn al uw reizen het hele jaar door gedekt. Zo geniet u nog meer gemoedsrust telkens u naar de zon, de sneeuw of op citytrip vertrekt. 

  Jaarlijkse Reisbijstand

 • Easy Banking App, ook op reis

  Via uw smartphone of tablet heeft u uw mobiele bank altijd op zak en kunt u uw saldo nakijken, een overschrijving doen, een vriend terugbetalen, waar en wanneer u wilt, ook in het buitenland.

  Ontdek Easy Banking App

 • Touring Go

  Met Touring Go pechverhelping geniet u een zeer uitgebreide dekking bij pech en ongeval voor één voertuig, ongeacht wie ermee rijdt. In België en Europa.

  Ontdek Touring Go

Wettelijke informatie

De Tijdelijke Reisverzekering is een reisbijstandsverzekeringscontract naar Belgisch recht tak 18 dat wordt aangeboden door ATV nv en verdeeld door BNP Paribas Fortis. De duur van het contract wordt door de verzekeringsnemer vermeld in de bijzondere voorwaarden. Het contract loopt af aan het einde van de overeengekomen looptijd, zonder stilzwijgende verlenging.

De Jaarlijkse Reisverzekering is een reisbijstandsverzekeringscontract naar Belgisch recht tak 18 dat wordt aangeboden door ATV nv en verdeeld door BNP Paribas Fortis. De duur van het contract is één jaar met stilzwijgende verlenging.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis NV – Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden agent, vergoed door commissies, voor ATV NV. 

De personenbijstand wordt gedekt door ATV nv, met maatschappelijke zetel in België, Koning Albert II laan 4 bus 12, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0441.208.161 – ING BE69 6300 1222 3978 BBRUBEBB, verzekeringsonderneming onderworpen aan het Belgisch recht en toegelaten bij KB van 11/01/1991 en 24/02/1992 (BS 13/02/1991 en 14/03/1992), onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel, onder het nummer 1015, om verzekeringsoperaties uit te voeren in de takken 9, 16, 17 en 18.

De bijstand aan uw voertuig wordt uitgevoerd door de vzw Koninklijke Belgische Touring Club, onderneming onderworpen aan het Belgisch recht, gevestigd in België, te 1000 Brussel, Koning Albert II laan 4, bus 12 – RPR Brussel – BTW BE 0403.471.597, erkend bij de FSMA onder het nummer 011210, of door de andere automobielclubs, leden van het internationale F.I.A. netwerk.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: