SPAREN EN BELEGGEN

Easy Investment Advice

PRAKTISCH

Beleggingsadvies op maat

Easy Investment Advice? Dat betekent voor u beleggingsadvies op maat. Uw  adviseur staat u bij met raad en daad op basis van uw specifieke behoeften bijvoorbeeld fiscaal voordelig beleggen, voor een specifiek project of om je kapitaal te laten groeien. Eenmaal belegd, hoeft u niets meer te doen.

UW VOORDELEN

Begeleiding van A tot Z voor beleggers

Uw adviseur loodst u. U krijgt  alle nodige informatie om een belegging te kiezen die bij u past. U kunt altijd met al uw vragen terecht bij uw adviseur. Hij zoekt dan antwoorden en oplossingen voor uw beleggingen.

MEER INFO

Maak een afspraak om te beginnen met beleggen

Om te beginnen met beleggen maakt u eerst een afspraak met uw adviseur. Hij bekijkt samen met u uw financiële situatie, wat u wilt bereiken en hij gaat na hoe het staat met uw kennis over beleggen en duurzaamheid. Nadien formuleert hij een aangepast voorstel, in lijn met uw doelstellingen.

Een solide geldreserve alvorens te investeren

Voor u gaat beleggen, benut u best eerst alle fiscale spaarmogelijkheden en voorziet u een stevige spaarbuffer voor onvoorziene omstandigheden. Spreek erover met uw adviseur.

De 3 voordelen van beleggingsadvies

Profiteer van ons advies en onze ondersteuning om met vertrouwen en volgens uw keuzes te beleggen.

Beleggingen voor u

De adviseur gaat uw situatie na op basis van een aantal specifieke vragen. Op basis van dit gesprek geeft hij u beleggingsadvies via een voorstel, dat een ‘perfect fit’ voor u zal zijn.

U maakt uw keuze

Uw adviseur stelt beleggingen voor in overeenstemming met uw financiële situatie en het risico dat u wilt nemen. U kiest uiteindelijk waarin u uw geld belegt. Reken erop dat u producten krijgt die perfect bij u passen.

Uw koopkracht handhaven met beleggen

De rente op de spaarrekening ligt lager dan de jaarlijkse inflatie. Uw geld wordt dus minder waard, met beleggen daarentegen maakt u kans om uw koopkracht te behouden en deze zelfs te laten groeien.

BELEGGEN MET ADVIES

Maak gebruik van ons beleggingsadvies

Maak een afspraak

U maakt een afspraak en de adviseur gaat met u in gesprek over wat u wilt bereiken, uw doelstellingen, uw financiële situatie, uw kennis en ervaring, enz. Hij stelt een ‘eenmalig’ beleggersprofiel op, formuleert een voorstel en legt in alle transparantie de producten uit, ook de risico’s, de taksen en de kosten. U beslist. De adviseur schrijft in op de gekozen producten. De afspraak duurt ongeveer 1,5 uur. Let op: Als u samen wilt beleggen, dan moet u, alleszins de eerste keer, samen naar de afspraak komen.

Kort uw afspraak in en bereid volgende zaken thuis al voor:

Doe de Kennis & Ervaring-test als u die nog niet deed, en bekijk zeker onze filmpjes en kennisfiches over alle beleggingscategorieën.

Start met beleggingsadviesMaak een afspraak
Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: