SPAREN EN BELEGGEN

Uw beleggersprofiel: doe de test!

Beleg enkel in wat u kent

Deze vuistregel is ongetwijfeld een gouden raad voor élke belegger. Daarom peilt u best naar uw kennis en uw ervaring met beleggen aan de hand van een test die u op elk moment online kunt invullen.

Doe de test

Een goede start

De test bestaat uit verschillende modules over verschillende soorten beleggingen. Uit de test zal blijken of u over voldoende kennis en ervaring beschikt met betrekking tot de beleggingsproducten waarin u wilt beleggen.

Geïnformeerde belegger

Wilt u beleggen met advies, dan is de vragenlijst allerminst vrijblijvend. Wilt u zelf beleggen, dan heeft u er alle baat bij de producten te kennen waarin u wilt beleggen.

Met kennis van zaken

U antwoordt enkel op de vragen over de categorieën waarin u wilt beleggen. U dient wel minstens de vragen over de basisproducten ‘aandelen’ en ‘obligaties’ correct te beantwoorden.

Uw kennis bijspijkeren?

Is uw kennis over een bepaalde categorie onvoldoende, dan kunt u die altijd bijspijkeren met onze kennisfiches en filmpjes.

Een vaste leidraad voor advies

We bewaren uw antwoorden. Alle adviseurs hebben er toegang toe. Zo hoeft u uw verhaal niet telkens opnieuw te doen. Ons advies begint bij wat u kent en de producten waarmee u eventueel ervaring hebt.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: