LENEN

Tweedehands auto- en motorlening (lening op afbetaling)

PRAKTISCH

Voor uw occasie

Lenen voor een tweedehandswagen, motor, scooter of mobilhome? Ontdek onze voordelige tarieven. En u kunt, volgens uw behoefte, tot 120% van de aankoopwaarde lenen.

UW VOORDELEN

Jonge tweedehandsvoordeel

Is uw tweedehands voertuig minder dan 3 jaar oud? U kunt lenen aan een voordeliger tarief voor een tweedehands voertuig.

MEER INFO

Maak een afspraak

Hoeveel u kunt lenen, wat uw maandelijkse afbetaling is en hoeveel de totale kosten bedragen, vertellen we u graag. Maak nu een afspraak in uw kantoor of bel ons op 02 762 60 00.

Uw lening op maat

U kunt, volgens uw behoefte, tot 120% van de waarde van uw nieuwe voertuig lenen, voor extra kosten zoals:

 • winterbanden, verkeersbelasting … (tot 10%);
 • uw eerste verzekeringspremie (tot 10%).

De tweedehands Autolening zet u zo op weg!

Ontdek alles van aanvraag tot extra voordelen over de tweedehands autolening of voor een ander tweedehands voertuig (lening op afbetaling).

Waarvoor kunt u lenen?

Alle gemotoriseerde tweedehands voertuigen komen in aanmerking: auto, motor, scooter, quad, mobilhome …

Jonge tweedehands? Extra voordeel!

Uw keuze voor een jonge tweedehandswagen of ander voertuig van minder dan 3 jaar oud belonen we met het tarief van de lening voor een nieuw voertuig!

Een hoger bedrag lenen?

Tot 50.000 euro kunt u alles zelf online regelen. Wilt u een hoger bedrag lenen? Ook dan helpen we u graag verder. Neem contact op met een adviseur.

Wat hebt u nodig bij de aanvraag?

Houd de verkoopovereenkomst, uw id-kaart, bankkaart met kaartlezer en rekeningnummer, en een bewijs van uw inkomsten en uitgaven klaar. U kiest zelf het bedrag en de looptijd (binnen de wettelijke limieten).

Vraag uw motor- of autolening aan in 3 stappen!

1

Doe de simulatie

Doe een simulatie en vul uw aanvraag online in.

2

Wij verwerken uw aanvraag

Uw aanvraag wordt binnen de 2 werkdagen behandeld.

3

Het bedrag wordt gestort

Zodra uw lening aanvaard is, storten we het geld op uw betaalrekening, op de door u gewenste dag.

Uw lening aanvragenSimuleren en aanvragen

Ook interessant voor u

 • Autolening of lening voor een ander nieuw voertuig (lening op afbetaling)

  Een nieuwe auto, motor, scooter og mobilhome op het oog? We hebben, volgens uw behoefte, voor u een lening voor 120% van de waarde van uw voertuig! Ontdek en simuleer uw lening.

  Ontdek en simuleer

 • Fietslening en zachte mobiliteit (lening op afbetaling)

  We financieren de aankoop van uw vervoermiddel voor zachte mobiliteit vanaf 500 euro, tot 110% van de prijs, volgens uw behoeften. Ontdek uw lening en neem met ons contact op om uw aanvraag af te ronden.

  Ontdek en simuleer

 • Private Lease

  Een nieuwe auto tegen een vast maandelijks bedrag dat de kosten in verband met het gebruik van uw voertuig omvat? Dan kan, ook als particuliere klant !

  Ontdek Private Lease

 • Ontdek onze voertuigverzekeringen

  U wilt goed beschermd rijden? Met de verzekeringen van AG gaat u met een gerust gemoed de weg op.

  Ontdek onze verzekeringen

 • Verzekering lening op afbetaling

  Met deze facultatieve collectieve verzekering tak 21 sluit u een Lening op Afbetaling af zonder uzelf of uw naasten in de problemen te brengen bij invaliditeit of overlijden.

  Ontdek de verzekering

 • Verzekering werkloosheid

  Beperk de financiële impact van onvrijwillig jobverlies door de aflossing van uw Lening op Afbetaling tijdelijk op te vangen met een facultatieve werkloosheidsverzekering, een collectieve verzekering tak 16.

  Ontdek de verzekering

Wettelijke informatie

Kredietvorm: lening op afbetaling. De bepalingen inzake consumentenkrediet in hoofdstuk 1 van titel 4 van boek VII van het wetboek van Economisch Recht zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door Alpha Credit nv, kredietgever, Warandeberg 8 Bus 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0445.781.316. Verbonden agent: BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702.

AG nv, Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849 – www.aginsurance.be – Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel. Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702, is als kredietinstelling naar Belgisch recht onderworpen aan het prudentieel toezicht van de Europese Centrale Bank en de Nationale Bank van België. BNP Paribas Fortis nv is ingeschreven onder het voornoemde ondernemingsnummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG nv. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG nv.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: