DAGELIJKS BANKIEREN

Private Lease, autoleasing voor particulieren

PRAKTISCH

Voordelige autoleasing

Private Lease is ons autoleasing aanbod met unieke voordelen voor de klanten Priority Banking Exclusive. Rijd rond met een nieuwe auto, volledig samengesteld naar uw keuze en behoeften, tegen een voordelig maandelijks bedrag, alles inbegrepen*!

UW VOORDELEN

In alle gemoedsrust

De gebruikskosten, zoals banden, het jaarlijks onderhoud, herstellingen, verzekeringen … zijn allemaal inbegrepen in de maandelijkse huurprijs! Ja, leasing is een synoniem van gemoedsrust.

MEER INFO

Leasing, iets voor u?

Wilt u meer informatie over Private Lease? Onze adviseurs staan voor u klaar. Maak telefonisch of online een afspraak.

Wat is er allemaal inbegrepen in Private Lease?

In het vaste maandelijkse bedrag* dat u betaalt zijn alle kosten die verbonden zijn aan het gebruik van een auto inbegrepen.

Huur

De huur en dus het gebruiksrecht van de wagen.

Contract op maat

U kiest het model, de motorisatie, de opties, de looptijd en het jaarkilometrage.

Alle gebruikskosten

De kosten voor het periodiek onderhoud, voor herstellingen én voor de eventuele zomer- en winterbandenruil.

Belastingen inbegrepen

De belasting op inverkeerstelling en de jaarlijkse verkeersbelasting zijn inbegrepen.

Verzekeringen**

De BA-verzekering, rechtsbijstand en bestuurdersverzekering zijn in de huurprijs inbegrepen wanneer ze door Arval worden geregeld.

Ongeval of pech? We helpen u!

Een ongeval met schade? Wij zorgen voor de schaderegeling. En dankzij de inbegrepen Europese pechverhelping kunt u in heel Europa 24/7 op ons rekenen voor het herstellen of takelen van uw wagen.

Extra voordelen als Priority Banking Exclusive-klant

Gegarandeerde mobiliteit

Bij immobilisatie van uw auto hebt u de dag zelf recht op een vervangwagen van gelijke categorie (maximumcategorie C), zelfs als de technische herstelling of het onderhoud slechts een uur duurt. Dit op voorwaarde dat u de aanvraag minstens een halve dag op voorhand1 deed en de service voor een vervangwagen inbegrepen is in uw Private Lease contract.

VIP Assistance

In geval van panne of ongeval hebt u recht op een vervangwagen van categorie C voor maximaal 5 dagen en, zo nodig, een VIP-accommodatiebudget van 200 euro per persoon per nacht voor maximaal 5 nachten.

Kilometervrijstelling

Op het einde van het contract, wanneer u uw voertuig inlevert, worden de eerste 1.000 kilometer die u extra reed, niet aangerekend.

IN BEELD
Meer weten over Private Lease?
Ontdek Private Lease in video
Meer informatie over Private Lease? Onze adviseurs staan voor u klaar.Maak een afspraak

Ook interessant voor u

  • De financiering van uw mobiliteit

    Nieuwe auto, tweedehandswagen of fiets. Kies de financiering (lening op afbetaling) die het beste past bij uw wensen en mobiliteit.

    Ontdek onze oplossingen

  • Het aanbod van Priority Banking Exclusive

    Een globale aanpak, advies op maat en een proactieve opvolging van uw beleggingen. Voor een vaste en transparante prijs.

    Ontdek het volledige aanbod

Aanvullende informatie

Het Private Lease aanbod is voorbehouden voor particuliere BNP Paribas Fortis en Fintro Retail Banking klanten. Private Lease is een product aangeboden door Arval Belgium nv, met tussenkomst van BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE0403.199.702.

Een leaseovereenkomst komt slechts tot stand na aanvaarding van uw dossier door Arval Belgium nv en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden inzake Private Lease van Arval Belgium nv.

* De geafficheerde maandelijkse huurprijs (btw inbegrepen) hangt af van de overeengekomen looptijd en jaarkilometrage. De huurprijs omvat onderhoud, reparaties, onbeperkt aantal zomer- en winterbanden bij normale slijtage, verkeersbelasting, belasting op inverkeerstelling (BIV), afschrijving en interest, btw, Europese pechverhelping, bij immobilisatie langer dan 24 uur van uw wagen vervangend vervoer één voertuigklasse lager, Perfecta (tenlasteneming door Arval van het risico op schade, totaal verlies of diefstal) met eigen risico en BA-verzekering, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering.

** De BA-verzekering, rechtsbijstandsverzekering en bestuurdersverzekering zijn in de huurprijs inbegrepen wanneer ze door Arval worden geregeld. Deze verzekeringen kunnen echter ook via de verzekeraar van uw keuze onderschreven worden. De BA-verzekering is wettelijk verplicht. De overige verzekeringen zijn optioneel.

Niet inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: brandstof, verkeersboetes, btw. De CO2-percentages zijn eveneens indicatief en onder voorbehoud van de geselecteerde opties of de door de constructeur verstrekte gegevens. Aan het eind van de overeenkomst gebeurt er een afrekening van kilometers aan de verrekenprijzen vermeld in het contract. Bij voortijdige beëindiging van de leaseovereenkomst wordt daarenboven een verbrekingsvergoeding aangerekend. Geen aankoopoptie.

De uitrusting en de levertermijn van de wagen hangen af van de beschikbaarheid bij de constructeur of invoerder en van de gekozen configuratie.

Verhuurder: Arval Belgium nv, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem – RPR Brussel – BTW BE 0436.781.102, nevenverzekeringstussenpersoon geregistreerd bij de FSMA onder het nummer 047238 A. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: