DAGELIJKS BANKIEREN

Priority Banking Exclusive

Priority Banking Exclusive geeft gemoedsrust bij het beheer van uw bankzaken en beleggingen. Uw Priority Banker is perfect op de hoogte van uw situatie, plannen en doelstellingen en adviseert u proactief. Bovendien kan u een beroep doen op het advies van experten voor uw verzekeringen en successieplanning.

Voordelen contract Priority Banking Exclusive

4 goede redenen om voor ons Priority Banking Exclusive-aanbod te kiezen.

Gemoedsrust

Uw Priority Banker kent uw situatie, weet wat uw behoeften zijn en neemt proactief contact op. Hij of zij zorgt voor gemoedsrust door u te begeleiden op alle belangrijke momenten in uw leven.

Proactieve opvolging van uw beleggingen

Uw Priority Banker kent uw portefeuille door en door. Hij of zij neemt proactief contact met u op om alles samen te overlopen. Zo wordt u begeleid naar de beleggingen die het best passen bij uw profiel. Maar u bent degene die beslist.

Advies op maat

Uw Priority Banker neemt de tijd om u beter te leren kennen om u over beleggingen, verzekeringen, kredieten, pensioen en successie het gepaste advies te geven. Indien nodig schakelt hij of zij een expert in.

Een vaste en transparante prijs

Voor een vast maandelijks bedrag krijgt u deskundig advies uit een brede waaier aan bancaire en niet-bancaire oplossingen, diensten en extra voordelen.

Priority Banking Exclusive: 6 belangrijke thema’s

 • Beleggingen

  Met het proactief en gepast advies van uw Priority Banker bouwt u stap voor stap uw beleggingsportefeuille op.

  Meer weten

 • Uw dagelijkse bankzaken

  In het Easy Guide Pack zit alles wat u nodig hebt om uw dagelijkse bankzaken in alle rust uit te voeren, onder andere: een betaalrekening, 2 debetkaarten en 2 kredietkaarten* naar keuze. Bovendien kan u opties toevoegen naargelang uw behoeften.

  * Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag.

  Meer weten

 • Verzekeringen

  Bescherm uw dierbaren en al uw onroerende en roerende goederen dankzij het advies van onze experten.

  Meer weten

 • Kredieten

  U mag rekenen op het advies van de Experten Woonkredieten, financieringsoplossingen op maat en leasing voor particulieren.

  Meer weten

 • Pensioen

  Uw Priority Banker helpt u bij de voorbereiding en optimalisering van uw pensioen. Met simulaties brengen we de situatie in kaart.

  Meer weten

 • Successie

  Wat zijn uw rechten? Hoe uw familie beschermen? We adviseren u naargelang de evolutie van uw situatie.

  Meer weten

Meer voordelen en privileges

Kortingen shoppen en vrije tijd

Ga naar prioritybankingpriviliges.be en ontvang unieke kortingen in tal van winkels, bioscopen en hotels.

Ontdek onze privileges

Toegang tot MyExperts

Met deze website voorbehouden aan Priority Banking Exclusive-klanten blijft u op de hoogte van het laatste economische nieuws en de markttendensen.

Ontdek MyExperts

IN BEELD
De globale aanpak van Priority Banking Exclusive
Op zoek naar een stabiele financiële toekomst voor u en uw familie? Dan is Priority Banking Exclusive vast iets voor u.
Al uw voordelen in beeld

Het Pack Easy Guide

Voor uw dagelijkse bankzaken hebt u sinds 1 januari een Easy Guide Pack.

Ontdek wat dit voor u betekent

Op zoek naar alternatieven?

We hebben ook andere voordelige oplossingen voor u.

 • Easy Investment Advice

  Eenmalig beleggingsadvies nodig? Doe een beroep op onze experten. Ze zijn er om u te begeleiden.

  Meer weten

 • Iris

  De experts van BNP Paribas Asset Management beheren de fondsen en volgen ze actief op. Op basis van gefundeerd advies kiest u per contract één fonds. Vervolgens doen de fondsbeheerders het werk voor u.

  Meer weten

 • Serenity

  Met de beleggingsadviesservice ‘Serenity’ behoudt u de controle, beslist u over de hoofdzaken en krijgt u daarnaast professioneel advies van uw bank

  Meer weten

Meer weten over Priority Banking Exclusive? Onze Priority Bankers zijn er voor u.Bel 02 433 41 69

Wettelijke informatie

Hypothecair krediet: vorm van krediet: hypothecaire krediet voor onroerend goed. De bepalingen met betrekking tot hypothecair krediet in hoofdstuk 2 van titel 4 van boek VII van het Wetboek van Economische Wetgeving zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door BNP Paribas Fortis nv, kredietgever, Warandeberg 3, 1000 Brussel - RPR Brussel - btw BE 0403.199.702.

Lening op afbetaling. De bepalingen met betrekking tot consumentenkrediet in hoofdstuk 1 van titel 4 van boek VII van het wetboek van economisch recht zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door AlphaCredit nv, kredietgever, Warandeberg 8 bus C, B-1000 Brussel, RPR Brussel, btw BE0445.781.316. Verbonden agent: BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - btw BE0403.199.702.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: