DAGELIJKS BANKIEREN

Zichtrekening

PRAKTISCH

Een betaalrekening volgens uw behoeften

De zichtrekening is een betaalrekening zonder bankkaart of andere extra's. Schrik voor de kosten? Hoeft niet, want een betaalrekening openen doet u bij ons al voor slechts 2 euro per maand.

UW VOORDELEN

Flexibele diensten op maat

Door een zichtrekening te openen, krijgt u flexibele diensten op maat: u kiest zelf de bankdiensten die u nodig hebt, wanneer u maar wilt. U kunt uw zichtrekening altijd omzetten in een Comfort Pack of Premium Pack.

MEER INFO

Online aanvragen

Vraag uw betaalrekening gemakkelijk online aan.

Meer oplossingen voor u

 • Premium Pack

  Maak het uzelf gemakkelijk met deze all-in formule en geniet van net dat beetje extra: 3 betaalrekeningen voor 2 titularissen, Mastercald Gold-Kredietkaart (onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag) met een uitgavenlimiet tot 5.000 euro.

  Ontdek Premium Pack

 • Comfort Pack

  De eenvoudige en flexibele formule om met z’n twee uw geld te beheren: 3 betaalrekeningen voor 2 titularissen en een Visa Classic-kredietkaart (onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag).

  Ontdek Comfort Pack

 • Welcome Pack

  De gratis betaalrekening voor jongeren tot 18 jaar. Met een debetkaart met aangepaste limieten voor geldopnemingen en gemakkelijk ouderlijk toezicht via uw Easy Banking Web of App.

  Ontdek Welcome Pack

 • Hello4You

  Bent u tussen 18 en 28 jaar oud? Maak het uzelf makkelijk met ons gratis aanbod Hello4You! Met een gratis betaalrekening, een gratis debetkaart en een Hello- kredietkaart, gratis het eerste jaar (onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag).

  Ontdek Hello4You

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: