DAGELIJKS BANKIEREN

Medische beroepen: ons aanbod

Wilt u graag een eigen praktijk starten als huisarts, specialist, dierenarts of tandarts? Wenst u financieel advies en ondersteuning bij uw professionele activiteiten? Wilt u naast uw praktijk ook uw gezin en uw persoonlijke investeringen optimaal beschermen? Met de hulp van onze Adviseurs Expert Medicals zoekt en vindt u oplossingen op maat van uw professionele en persoonlijke situatie.

Bank voor artsen

Oplossingen op maat van uw praktijk, uzelf en uw gezin.

Vlot door uw assistentschap

Als arts-assistent in opleiding geniet u gratis van ons aanbod Advice Pro. Zo kunt u rekenen op persoonlijk advies en begeleiding. Ook hebt u gratis recht op een pack voor uw dagelijkse bankzaken.

Ontdek ons aanbod voor arts-assistenten

Start goed voorbereid!

Vragen over uw statuut, inkomsten en sociale zekerheid: als laatstejaarsstudent of beginnende arts stelt u ze wellicht geregeld. Een checklist die antwoord geeft op deze en andere vragen komt dan zeker van pas. Zo start u goed voorbereid. 

Meer weten?

Huis- en autofinanciering op maat

We zijn er om u te helpen, of u nu uw praktijk in uw woning wilt vestigen of een huis zoekt voor een groepspraktijk. Maar ook voor uw auto profiteert u met onze leasing van een exclusieve dienstverlening. Mooi meegenomen! 

Ontdek onze oplossingen

Bescherming verzekerd voor u en uw gezin

Professioneel en privé verdient u een optimale bescherming. Dat zien we heel breed: van uw pensioen tot de verzekering van uw activiteiten bij ziekte of een ongeval.

Ontdek onze oplossingen

Handige tools in uw praktijk

Dagelijks vraagt het beheer van uw praktijk om eenvoudige oplossingen en tools. Vlot betalen en betalingen van uw patiënten ontvangen? Wij bieden u passende oplossingen:

  • Betaalterminal: vlot betalen en betaald worden, met de optie voor groepspraktijken om verschillende rekeningen toe te voegen.
  • Online en mobiel bankieren: uw geldzaken regelen waar en wanneer u wilt.

Hoe digitaal matuur is uw praktijk?

Ook de zorgsector wordt steeds digitaler. Wilt u weten waar uw praktijk staat op dat vlak? Doe de DMA-test (Digital Maturity Assessment) samen met een Adviseur Expert Medicals en krijg advies op maat voor uw digitale transitie. Door onze partnerships met gespecialiseerde dienstverleners hebt u toegang tot unieke digitale oplossingen voor de medische wereld:

  • CareCoach biedt u oplossingen op maat voor uw ICT-infrastructuur: deskundig advies bij de bouw of verbouwing van uw praktijk, een performant netwerk, hard- en software, een vlot bereikbare helpdesk en een ruim opleidingsaanbod.
  • Bingli is een onlineplatform dat uw patiënt meteen na het maken van een afspraak al vraagt naar zijn of haar klachten en op basis daarvan relevante anamnestische vragen stelt. Zo komt uw patiënt beter voorbereid naar de consultatie en kunt u sneller de juiste diagnose stellen.

Hebt u Advice Pro? Dan geniet u bovendien exclusieve kortingen bij deze partners.

Meer weten over ons aanbod voor artsen? Maak een afspraak

Uw vermogen ontwikkelen in alle sereniteit met Private Bank

We willen uw vertrouwde financiële partner worden op de lange termijn. Samen bedenken we oplossingen voor een toekomst die perfect aansluit bij zowel uw professionele als privébehoeften. Dit vormt de hoeksteen van onze globale en gepersonaliseerde aanpak.

Ontdek onze Private Banking diensten

Wettelijke informatie

Betaalterminal - Aanbiedingen exclusief voor professionele klanten bij BNP Paribas Fortis. Voor deze dienst treedt BNP Paribas Fortis op als tussenpersoon voor SIX Payment Services nv, onder voorbehoud van voorafgaande aanvaarding van uw dossier door SIX Payment Services nv, 10 Rue Gabriel Lippmann, L-5305 Munsbach, LU23138978.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: