Professionele kredieten

 • Voertuigen

  Financiering van een voertuig via een krediet- of lease-oplossing? Ontdek onze krediet- en financieringsformules voor bedrijfsvoertuigen.

  Kredieten voor uw voertuig

 • Materieel

  Wilt u investeren in een nieuwe machine of in hightechapparatuur? Aankoop of lease, we optimaliseren onze financieringsoplossingen volgens uw wensen en verwachtingen. Kies de financieringsformule die het best past bij uw bedrijf.

  Kredieten voor bedrijfsmaterieel

 • Kasstroom

  Onverwachte uitgaven? Dek snel eventuele kastekorten binnen uw bedrijf. Ontdek onze verschillende kredietpakketten en krijg de financiële impuls die u nodig hebt.

  Kredieten voor kasbehoeften

 • Onroerend goed

  Wilt u uw beleggingen diversifiëren door te kiezen voor één of meerdere panden? Wij stellen u een kredietformule voor die echt aan uw verwachtingen voldoet. Kies uw krediet op maat.

  Kredieten onroerend goed

 • Risicobeheer

  U wilt u beschermen tegen onbetaalde facturen? Een bankgarantie instellen ten gunste van uw zakenpartners in België en in het buitenland? Wij bieden u de risicomanagementoplossing die uw bedrijf nodig heeft.

  Meer weten over risicobeheer

 • Sociale en fiscale uitgaven

  Een tegoed voor uw fiscale en sociale uitgaven of om een verhoging van uw belastingen te vermijden? Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag, bieden wij u de meest geschikte oplossing om uw facturen of uw belasting- en sociale zekerheidsbijdragen te betalen.

  Ontdek sociale en fiscale optimalisatie

Simuleer de gepaste financieringsvorm

Vergelijk en vind uw financiering op maat met onze simulator ‘Mijn financiering kiezen’. Vraag uw financiering voor uw voertuig, uw krediet voor onroerend goed, lening voor bedrijfsmateriaal of financiering voorafbetaling nu aan.

Mijn juiste financiering kiezen

Advies op maat door een expert van Arval

Kiest u voor Advice Pro? Dan weet uw persoonlijke adviseur als geen ander welke mobiliteitsoplossingen het beste bij u passen. Hij of zij brengt u graag in contact met een expert van Arval en volgt uw dossier mee op de voet. Zo worden uw mobiliteitsbehoeften vlot en flexibel ingevuld. Van e-bike tot bestelwagen, van één voertuig tot een compleet wagenpark.

Meer weten

Private Bank voor ondernemers

We willen uw vertrouwde financiële partner worden op de lange termijn. Samen bedenken we oplossingen voor een toekomst die perfect aansluit bij zowel uw professionele- als privébehoeften. Dit vormt de hoeksteen van onze globale en gepersonaliseerde aanpak.

Ontdek Private Banking voor ondernemers

Subsidies en overheidssteun

Benieuwd met welke overheidssteunmaatregelen u uw financiering kunt combineren? Ontdek de verschillende federale en gewestelijke overheidssubsidies in een handig overzicht.

Meer weten

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: