VERZEKEREN

Bedrijfsverzekering: uw oplossingen op maat

PRAKTISCH

Een complete begeleiding

Eén vaste contactpersoon om u te helpen met al uw bankzaken en verzekeringen: zo maken we u het leven makkelijker.

En om u als zelfstandige nog beter te dekken, bieden we u vanaf nu, nieuwe zakelijke verzekeringen aan.

UW VOORDELEN

Op maat van uw behoeften

Ontdek ons volledig aanbod zakelijke verzekeringen speciaal voor zelfstandigen, vrije beroepen en bedrijven. U kunt op ons rekenen, om samen met onze partner AG uw bedrijf te beschermen. Met oplossingen op maat van uw activiteit en specifieke kenmerken van uw zaak.

MEER INFO

Contacteer onze experts

Of het nu gaat over de juiste bedrijfsverzekering kiezen of over een schadeaangifte doen en beheren. Uw prioriteiten zijn ook de onze.

Neem nu contact op met uw adviseur of bel het Easy Banking Centre op 02 433 43 31 en ervaar hoe wij u van A tot Z ondersteunen.

Uw zaak en uw eigendom

 • Uw zakelijke mobiliteit

  Met bestelwagen of vrachtwagen, maar ook met bedrijfswagen, fiets en motor. Hoe u zich ook verplaatst, wij verzekeren uw professionele mobiliteit, voor u en uw team. Zodat u met een gerust gemoed onderweg bent.

  Meer weten

 • Burgerlijke aansprakelijkheid

  Zelfstandige, met vrij beroep of bedrijfsleider? Fouten maken is menselijk. Maar bij schade of slachtoffers, bent u wel verantwoordelijk voor de vergoeding. En die kan hoog oplopen. Neem geen risico’s en bescherm u met de juiste verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid.

  Meer weten

 • Uw gebouwen en hun inhoud

  Uw kantoor, winkel, bedrijfspanden, industriële gebouwen, maar ook uw apparatuur, uw IT of uw goederen, … Bescherm het hart van uw bedrijf door uw gebouw en inboedel te verzekeren tegen het onverwachte, zoals brand, waterschade of diefstal.

  Meer weten

 • Arbeidsongevallen

  Bescherm uzelf en uw team bij een ongeval tijdens het werk of onderweg van en naar het werk. Verplichte verzekering voor uw personeel, meer dekkingen bij blijvende arbeidsongeschiktheid…

  U kiest de verzekering die bij u past.

  Meer weten

 • Modulis, uw bescherming op maat

  Bundel uw professionele verzekeringen (mobiliteit, arbeidsongevallen, BA, brand) in één enkel dossier en profiteer van de vele voordelen van de Modulis oplossing. Bent u arts, kapper, boekhouder… ? Dan zijn er de Modulis Packs met waarborgen op maat van uw activiteit.

  Ontdek er alles over

Voor u en uw dierbaren

 • Levensverzekeringen

  Uw dierbaren, uzelf en uw bedrijf beschermen? Daar zijn deze levensverzekeringen en verzekeringen met een gegarandeerd inkomen bij arbeidsongeschiktheid voor. U denkt aan de duurzaamheid van uw bedrijf en zorgt tegelijkertijd voor financiële zekerheid voor uw dierbaren.

  Ontdek levensverzekeringen

 • Aanvullend pensioen voor zelfstandigen

  Uw toekomst? Die maakt u vandaag. Want het pensioen voor zelfstandigen laat amper toe om uw levenstandaard te houden. Begin daarom vandaag met uw aanvullend pensioen. We bieden een waaier aan oplossingen voor u als zelfstandige, met vrij beroep of als bedrijfsleider.

  Ontdek pensioenoplossingen

Onze experts helpen u graag

Onze tips om uw zaak te beschermen

Ondernemen is risico’s durven nemen. Daarom bieden wij u nu een volledig assortiment verzekeringen aan – op maat voor ondernemers zoals u. Laurence De Dobbelaere, één van onze experts, heeft tal van interessante adviezen.

Ontdek ons advies

Welke verzekeringen heb ik nodig voor mijn zaak?Ik doe een check-up

Contacteer uw team

Voor u zoeken we de beste bedrijfsverzekeringen en maken we een offerte met dekking op maat. Ook volgen we uw schade-aangifte op en bieden we 24/7 bijstand in geval van nood. Zo verzorgen wij uw verzekeringswensen van A tot Z. Met alle expertise tot uw dienst.

Meer weten over hoe we u begeleiden met uw professionele verzekeringen? Neem contact op met uw adviseur of bel het Easy Banking Centre op 02 433 43 31.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: