KLAAR VOOR UW WERELD

Meer beschikbaar dan ooit

Klaar om hotel mama te verlaten, klaar voor de volgende stap, klaar met elkaar of klaar om te blijven gaan? Wij zijn er voor u, op elk moment van uw leven. Op afspraak in een kantoor, via telefoon, videogesprek of onze digitale kanalen en ook in uw postkantoor. Aan u de keuze.

Ontdek het zelf!

WIJ STAAN VOOR U KLAAR

 • Op afspraak in een kantoor

  Een project in gedachten? Onze adviseurs helpen u dat te realiseren. Maak een afspraak overdag of 's avonds tot 20.00 uur.

  Laten we afspreken

 • Via videogesprek

  Geen tijd om u te verplaatsen? We zijn via een videogesprek op afspraak bereikbaar, op werkdagen van 9 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 20 uur, zaterdag van 9.30 tot 12.30 uur.

  Laten we videobellen

 • Uw vraag via telefoon

  Een praktische of dringende vraag? We staan voor u klaar, maandag t.e.m. vrijdag van 7 uur tot 22 uur en zaterdag van 9 tot 17 uur.

  Bel ons gerust op

 • Uw online en mobiele bank

  Met Easy Banking Web en Easy Banking App doet u al uw dagelijkse transacties in enkele seconden, waar u ook bent.

  Ontdek Easy Banking

We ontvangen u voortaan ook graag in uw postkantoor.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: