VERZEKEREN

Verzekering Koopwaar en Materieel

PRAKTISCH

Uw koopwaar en materieel

Deze verzekering* beschermt uw koopwaar, grondstoffen en voorraad tijdens het vervoer. Maar ook uw eigen materieel, zoals uw machines, werkmaterieel en instrumenten. Kortom, alles wat u bijhebt om te werken.

UW VOORDELEN

Beschermd onderweg

Dankzij deze verzekering is de inhoud van uw transport bij schade, waardeverlies en diefstal beschermd. Zowel onderweg, als tijdens het laden en lossen.

MEER INFO

Vraag uw offerte aan

Eenmanszaak, vrij beroep of bedrijfsleider? Vraag uw adviseur naar de verzekering Koopwaar en Materieel of bel het Easy Banking Centre op 02 433 43 31 voor een videogesprek.

Bescherm uw inkomsten

Verkoper of vakman? Dan hebt u uw koopwaar of materieel meestal bij onderweg. Meer dan alleen koopwaar of materieel is het de bron van uw inkomsten. Bescherm daarom de inhoud van uw transport. Met waarborg Koopwaar en waarborg Materieel in functie van uw regio en activiteit.

Kies uw waarborg

Kies de waarborgen die bij uw handelsregio, team en activiteit passen.

Waarborg Koopwaar

Bescherm uw eigen koopwaar zoals eigen grondstoffen, voorraad en voedingswaar, in productie of al afgewerkt, bij schade, met opruimings- en bewaringskosten, en bij waardeverlies.

Waarborg Materieel

Bescherm uw materieel, zoals eigen machines, instrumenten en werkgerief of alles wat u bijhebt om uw werk te doen en waarvan u eigenaar bent, bij schade en waardeverlies.

Optie diefstal

Kies extra bescherming met optie Diefstal. Deze waarborg dekt uw eigen koopwaar en materieel 24/7 bij diefstal, behalve tijdens laden en lossen.

Regio naar keuze

U bent verzekerd in de Benelux en tot 150 km over de Belgische grens. U kiest, in functie van uw handelsregio, een uitbreiding tot meerdere Europese landen.

Goed om te weten

Pack Koopwaar en Materieel

Speciaal voor bestelwagens, met waarborg Schade en waardeverlies én met waarborg Diefstal. Al wat u transporteert, is beschermd.

Voor welk voertuig?

Pack Koopwaar en Materieel is er voor alle bedrijfswagens en bestelwagens, zonder of met aangekoppelde aanhangwagens tot 3,5 ton.

Bij BA verzekering Bedrijfswagen

Wilt u graag een Pack Koopwaar & Materieel? Zorg dan eerst voor de verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid.

Uw verzekering in detail

De omvang van uw bescherming

Koopwaar en Materieel dekt

 • schade aan materieel en koopwaar, ook verpakking en etiketten

 • schade en waardeverlies tijdens het hele traject, ook bij laden en lossen

 • diefstal of poging tot diefstal met bewezen inbraak, bij optie waarborg diefstal

Koopwaar en Materieel dekt niet

 • schade door het vervoer van goederen zelf

 • schade door ongedierte, knaagdieren of motten

 • diefstal van buiten zichtbaar koopwaar en materieel voertuig of aanhangwagen, bij optie waarborg diefstal

Ontdek alle gedekte en niet gedekte risico’s

 • De omvang van bovenstaande gedekte en niet-gedekte risico’s is niet exhaustief. Alle details over de waarborgen vindt u in de algemene voorwaarden. In de infofiche ontdekt u de belangrijkste kenmerken van deze verzekering. Die zijn gratis verkrijgbaar in uw kantoor. Vraag een offerte aan uw adviseur of bel het Easy Banking Centre op 02 433 43 31.

Meer weten?

Voor u het contract Koopwaar en Materieel afsluit, lees eerst onze:

Niet tevreden?

U kunt met al uw vragen in eerste instantie terecht bij uw adviseur of door artikel 21 van de algemene voorwaarden van de bank te lezen. Klachten kunt u indienen bij BNP Paribas Fortis nv, Dienst Klachtenbeheer, Warandeberg 3, 1000 Brussel, of bij AG nv, Dienst Klachtenbeheer, E. Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, telefonisch op 02 664 02 00 of via e-mail op customercomplaints@aginsurance.be.

Als de voorgestelde oplossing u geen voldoening schenkt, kunt u het geschil voorleggen aan de Ombudsman van de verzekeringen via e-mail op info@ombudsman-insurance.be, per post naar de Meeûssquare 35, 1000 Brussel of via de website www.ombudsman-insurance.be.

Hulp nodig bij schade?

Schade-aangifte doen? Pechhulp of dringende bijstand na een ongeval nodig? Ons team staat voor u klaar.

Contacteer ons

BESCHERM DE INHOUD VAN UW TRANSPORT

Uw verzekering Koopwaar & Materieel in 3 stappen

1

Interessant voor u?

Ga na of uw koopwaar en materieel verzekerd kan worden.

2

Contacteer ons

Vraag uw adviseur naar de verzekering Koopwaar en Materieel.

3

Vraag uw offerte aan

Ontvang een offerte op maat van uw bedrijf.

Vraag uw adviseur naar deze verzekering of bel het Easy Banking Centre voor een videogesprek.Bel 02 433 43 31

Ook interessant voor u

 • BA Bedrijfswagen

  De verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid voor uw bedrijfswagen, bestelwagen en vrachtwagen dekt schade aan derden bij een ongeval. Ook uw passagiers of mensen van uw team zijn beschermd.

  Lees meer

 • Top omnium

  Dankzij de omniumverzekering voor uw bedrijfswagen, bestelwagen en vrachtwagen bent u verzekerd voor schade bij een ongeval tijdens het werk of uw vrije tijd. Ook als u in fout bent. Gemoedsrust verzekerd.

  Lees meer

 • Pack Bestelwagen+

  Kiest u Pack Bestelwagen+ bij uw Top Omnium? Dan krijgt u een optimale bescherming met een nog betere dekking bij schade en diefstal.

  Lees meer

 • Rechtsbijstand

  Bedrijfswagen, vrachtwagen of bestelwagen niet correct hersteld? Krijg juridisch advies van Providis, met een vergoeding voor de advocaat- en gerechtskosten.

  Lees meer

Wettelijke informatie

AG nv, Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0404.494.849 – www.aginsurance.be – Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702, is als kredietinstelling naar Belgisch recht onderworpen aan het prudentieel toezicht van de Europese Centrale Bank en de Nationale Bank van België. BNP Paribas Fortis nv is ingeschreven onder het voornoemde ondernemingsnummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG nv. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG nv.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: