DAGELIJKS BANKIEREN

De bank voor zelfstandigen

Als zelfstandig ondernemer neemt u voortdurend nieuwe initiatieven. Een opportuniteit in zicht? Grijpt u ze of niet? Snel beslissen is de boodschap. Met ons specifieke aanbod voor zelfstandigen krijgt u doeltreffende en tegelijk eenvoudige oplossingen op maat en mist u geen enkele opportuniteit.

Uw dagelijkse bankzaken efficiënt beheren

Bij ons krijgt u alle tools die u nodig hebt om uw dagelijkse bankverrichtingen vlot en gemakkelijk uit te voeren. U beheert vanaf nu al uw inkomsten en uitgaven nog efficiënter.

Essential Pro en Flex Pro

Essential Pro en Flex Pro zijn 2 packs die volledig afgestemd zijn op wat u als ondernemer vandaag nodig hebt. Met Essential Pro krijgt u de essentie voor het dagelijks beheer. Flex Pro is het meest complete en flexibele pack voor al uw specifieke behoeften als ondernemer.

Easy Banking Web

Met Easy Banking Web voert u vlot en eenvoudig al uw bankverrichtingen uit, waar en wanneer u maar wilt. 

CASH-punt

Uw cash geld zet u liefst zo snel mogelijk op uw rekening. Stort uw eurobiljetten via een CASH-punt, elke dag van de week tussen 6u en 24u.

Financieringen

Wilt u een stap vooruit zetten met uw zaak? Dan kunt u alle steun gebruiken. Benut daarom maximaal de voordelen van onze financieringsmethodes.

Voorafbetaling belastingen

Uw belastingen voorafbetalen is niet altijd vanzelfsprekend. Maak gebruik van Bonifisc. U betaalt dit krediet in de loop van het jaar terug.

Investeringen

Met het oog op de toekomst investeert u bijvoorbeeld in een nieuwe machine, IT-materiaal of vastgoed. Dat doet u met een Krediet Op Afbetaling, Investeringskrediet, of Financiële Leasing

 

.

Bedrijfsvoertuigen

Wilt u een bedrijfswagen kopen via een krediet? Dan kiest u uit Financiële Leasing, Operationele Leasing of een Krediet Op Afbetaling.

Kasbehoeften

Wilt u uw bedrijfscyclus financieren? Of kampt u met een reeks onvoorziene kosten? Dan helpt een Kaskrediet of een Krediet Op Afbetaling u om die behoefte te dekken.

Een voltallig team denkt met u mee

Hoe zet u uw vermogen optimaal in voor uw zaak, maar ook voor uw privéleven? Onze experten staan voor u klaar. Bijvoorbeeld voor:

  • het optimaal beheer van uw totaal vermogen
  • de overgang naar een vennootschap
  • fiscale optimalisatie
  • de opbouw van uw pensioen

Ontdek onze Private Banking diensten voor ondernemers

Maak vandaag nog een afspraak en krijg advies op maat van uw professionele én uw persoonlijke activiteiten.Contacteer ons
Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: