DAGELIJKS BANKIEREN

SEPA-overschrijvingen voor uw bedrijf

De Europese eenmaking is een feit en ook uw professionele activiteiten varen daar wel bij. Sinds de invoering van SEPA – Single Euro Payment Area – zijn betalingen in de SEPA-zone identiek aan die in België: dezelfde eenvoud, dezelfde mate van veiligheid en dezelfde doorlooptijden.

De positieve impact van SEPA op uw onderneming

Koopt of verkoopt u in het buitenland? Dan beschikt u nu over betaalsystemen in euro die efficiënter, veiliger en gunstiger zijn. En het enige wat u daarvoor nodig hebt, is één rekening bij één bank. Zo eenvoudig doet u voortaan zaken in Europa én het binnenland.

De Europese landen in kaart gebracht

In welke landen profiteert u van een efficiënter betalingsverkeer?

Tot de SEPA-landen behoren alle lidstaten van de Europese Unie: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slovakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Maar ook landen zoals Andorra, IJsland, Liechtenstein, Monaco, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk, San Marino, Zwitserland en het Vaticaan profiteren van dezelfde efficiëntievoorwaarden voor uw bankactiviteiten.

Ook interessant voor u

 • Professionele zichtrekeningen

  Bent u op zoek naar een oplossing op maat voor het beheer van uw dagelijkse activiteit? We bieden twee pakketten die nog meer zijn aangepast aan de behoeften van ondernemers, Essential Pro en Flex Pro.

  Ontdek de rekeningen

 • Facturen innen via domiciliëring

  Uw betalingen in euro zelf innen? Uiteraard! Via de domiciliëring ontvangt u snel en eenvoudig betalingen uit België en de rest van Europa. Zo hoeft u geen overschrijvingen af te wachten en zijn uw inkomsten verzekerd.

  Facturen innen via domiciliëring

 • Overschrijving

  U wilt gemakkelijk en snel betalingen doen? Met overschrijvingen doet u dat waar en wanneer u wilt. Online of in de Self Bank, en altijd via een beveiligde betaling. Bovendien is een ontvangstbewijs altijd beschikbaar.

  Ontdek overschrijving

 • Betalen via domiciliëring

  Betaal uw terugkerende facturen automatisch, met of zonder variabel bedrag, via een domiciliëring. Uw periodieke betalingen gebeuren vanzelf en u betaalt nooit te laat. Bovendien stopt u de domiciliëring wanneer u maar wilt.

  Betalen via domiciliëring

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: