DAGELIJKS BANKIEREN

Betalen via domiciliëring

PRAKTISCH

Automatiseer de betaling van uw facturen

Factuurbeheer kost veel tijd. Met een domiciliëring besteedt u de administratieve rompslomp van uw betalingen uit aan ons. Zo hebt u meer tijd voor wat echt belangrijk is: de groei van uw onderneming.

UW VOORDELEN

Behoud de controle

Met de domiciliëring komt u niet voor verrassingen te staan. U hebt een accuraat zicht op elk bedrag, voor en nadat het van uw rekening gaat.

MEER INFO

Contacteer ons

Hebt u vragen over automatische domiciliëring? Ga naar uw dichtstbijzijnde kantoor, we geven u graag meer uitleg.

Hoe werkt betaling via domiciliëring?

Het enige dat u hoeft te doen is een ondertekend mandaat aan uw leverancier bezorgen. Daarmee vraagt hij de betalingen van zijn facturen aan bij ons.

Ontvangen we zijn vraag tot invordering? Dan voeren wij de betaling uit voor u. Zo moet u zich niet meer bekommeren om binnenkomende facturen.

Geen verrassingen, u blijft de baas

U beheert elke domiciliëringsopdracht zelf en heeft een nauwkeurig overzicht van uw schuldeisers, invorderingen en domiciliëringsopdrachten.

Via Easy Banking Business hebt u snel en gemakkelijk toegang tot

 • de schuldeisers aan wie u een mandaat gaf
 • de toekomstige invorderingen (twee weken vooraf)
 • de uitgevoerde betalingen

Ook hebt u de mogelijkheid om invorderingen te weigeren of schuldeisers te blokkeren. Daarnaast bepaalt u zelf de toegestane limiet en de regelmaat van elke invordering.

Vragen over betalen via domiciliëring?Maak een afspraak

Ook interessant voor u

 • Doorlopende betalingsopdracht

  Identieke betalingen die maandelijks of elk kwartaal terugkeren? Automatiseer ze met de doorlopende opdracht. De configuratie is in één keer gedaan en u past eenvoudig het bedrag, de datum en de frequentie aan.

  Meer weten

 • Overschrijving

  U wilt gemakkelijk en snel betalingen doen? Met overschrijvingen doet u dat waar en wanneer u wilt, online of aan een Self banking automaat.

  Ontdek de overschrijving

 • SEPA

  Koopt of verkoopt u in het buitenland? Het unieke Europese betalingssysteem SEPA heeft tot doel de verwerking van betalingen en andere transacties te versnellen. Dat is praktisch, snel en beveiligd.

  Ontdek SEPA

 • Facturen innen via domiciliëring

  Uw financiële administratie vereenvoudigen? Via de domiciliëring int u betalingen van uw klanten automatisch.

  Meer weten

 • Easy Banking Business

  Met de online applicatie Easy Banking Business beheert u uw geldstromen gemakkelijker en bepaalt u zelf de toegangsrechten van uw medewerkers.

  Meer weten

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: