SPAREN EN BELEGGEN

Beleggingsadvies

Eenmalig advies afgestemd op uw behoeften of de opbouw en opvolging van een portefeuille? Onze experten staan altijd klaar om u deskundig advies te geven. Wij geven advies, maar u beslist.

Easy Investment Advice

Easy Investment Advice? Dat betekent beleggingsadvies op maat. Uw  adviseur staat u bij met raad en daad met éénmalig advies op basis van een specifieke behoefte, bijvoorbeeld fiscaal voordelig beleggen voor een specifiek project, of om je kapitaal te laten groeien.

Concreet betekent dit snel en efficiënt beleggingsadvies, gebaseerd op uw persoonlijke situatie en rekening houdend met uw doelstellingen en uw kennis en ervaring inzake beleggingen.

Ontdek Easy Investment Advice

Beleggen met portefeuille-advies

U kunt altijd kiezen voor een gepersonaliseerde aanpak voor al uw beleggingen, of u nu ervaring heeft met beleggen of niet. Reken op begeleiding voor uw pensioen, nalatenschap en heel wat privileges voor u en uw gezin.

Uw voordelen bij beleggen met portefeuille-advies:

  • opvolging van al uw beleggingen door een persoonlijke adviseur
  • gepersonaliseerde beleggingsaanbevelingen
  • persoonlijk advies op afstand
  • ruim en gevarieerd aanbod

Ontdek Priority Banking Exclusive

Beleggen bij BNP Paribas Fortis

Beleggen met kennis van zaken en volgens uw voorkeuren

Meer weten
Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: