UW VERMOGEN BEHEREN, BESCHERMEN EN OVERDRAGEN

Family Office: begeleiding op maat van uw vermogen

IN DE PRAKTIJK

Vermogensbeheer

Om uw vermogen te beschermen, te laten groeien en in alle sereniteit over te dragen aan toekomstige generaties, biedt BNP Paribas Fortis Wealth Management via haar Family Office persoonlijke ondersteuning op maat.

ONZE TROEF

Jarenlange expertise

Onze Belgische Family Office onderscheidt zich door te vertrouwen op de middelen, de kracht en de expertise van een grote internationale groep.

CONTACT

Ontdek uw mogelijkheden

Wil u meer weten over deze unieke dienstverlening? Vraag meer informatie aan uw Wealth manager of neem rechtstreeks contact met ons op via familyoffice@bnpparibasfortis.com

De kracht van Family Office

Een compleet pakket dat ondersteuning geeft en perfect aansluit bij uw visie. U kan onder meer rekenen op:

 • Doordachte patrimoniumstrategie
 • Consolidatie en rapportering
 • Beheer van uw filantropie
 • Administratieve dienstverlening
 • Steun aan toekomstige generaties

Begeleiding op maat bij beheer en overdracht van uw vermogen

U geniet van een brede waaier aan diensten, perfect in lijn met uw visie.

Patrimoniale know-how

Samen bereiden we de toekomst van uw patrimonium voor. Wij structureren en optimaliseren uw vermogen, voorzien een successieplanning-strategie en voeren een juridische en fiscale analyse uit.

Consolidatie en rapportering

Wij zorgen voor geconsolideerde vermogensrapporten, een overzicht van uw beleggingen en hulp bij de selectie van vermogensbeheerders.

Beheer van uw filantropie

U geniet van onze fiscale en juridische competentie om uw filantropisch project uit te voeren en het effect en het succes ervan te meten.

Administratieve dienstverlening

Ook administratieve begeleiding en ondersteuning maken deel uit van onze service. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning bij raden van bestuur en algemene vergaderingen van patrimoniumentiteiten.

Steun toekomstige generaties

We organiseren samen opleidingsprogramma’s voor uw familie over economische, fiscale, juridische en financiële thema’s. Wanneer het zover is, helpen we uw familie bij de overdracht van uw vermogen.

Andere exclusieve oplossingen

 • Duurzaam en verantwoord beleggen

  U wil zelf een verschil maken en bijdragen tot een betere wereld? Kies uit onze duurzame en verantwoorde beleggingen.

  Meer weten

 • Private Equity

  U kan 5 miljoen euro of meer beleggen? Investeer in niet-beursgenoteerde beleggingen met een potentieel hoger rendement dan klassieke beleggingen.

  Meet weten

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: