BELEGGEN

Private Equity: niet-beursgenoteerde beleggingen

PRAKTISCH

Diversificatie van vermogen

Met Private Equity belegt u in niet-beursgenoteerde bedrijven. Het is de ideale manier om uw portefeuille te diversifiëren en de kans op een aantrekkelijk rendement te verhogen.

UW VOORDELEN

Meer dan 20 jaar ervaring

Sinds 1998 biedt BNP Paribas Fortis Wealth Management zijn cliënten de mogelijkheid om te beleggen in Private Equity-fondsen. We bieden u een exclusieve toegang tot fondsen van de best presterende beheerders wereldwijd.

MEER INFO

Meer weten over Private Equity?

Contacteer ons online of informeer rechtstreeks bij uw Private Banker of Wealth Manager.

Private Equity: niet-beursgenoteerde beleggingen

Wat is Private Equity?

Private Equity gaat over investeren in niet-beursgenoteerde bedrijven – in de verschillende stadia van hun groei. Dan hebben we het onder andere over de financiering van de opstart tot de overname van een matuur bedrijf. Private Equity richt zich naar de reële economie en draagt haar steentje bij tot de ontwikkeling van het economische weefsel.

Waardeschommelingen

Typisch voor Private Equity zijn de lagere waardeschommelingen en de beperktere correlatie ten opzichte van andere activaklassen. Zo verhoogt u de diversificatie en verbetert u het risico/rendementsprofiel van uw portefeuille, dit in combinatie met een potentieel hoger verwacht rendement dan traditionele activaklassen. Private Equity is hierdoor een te overwegen investeringsopportuniteit.

Risico’s van deze investeringen

Als investeerder moet u rekening houden met het aanzienlijk hoger investeringsbedrag dan traditionele investeringen en de lange beleggingshorizon die minimaal tien jaar bedraagt. De voornaamste risico’s zijn kapitaalverlies en de beperkte liquiditeit.

Meer dan 20 jaar ervaring

Sinds 1998 biedt BNP Paribas Fortis Wealth Management zijn cliënten de mogelijkheid om te beleggen in Private Equity-fondsen. Het is onze rol om voor u wereldwijd de best presterende Private Equity-spelers te identificeren. Zo geniet u van een uniek en gedifferentieerd aanbod dankzij onze open architectuur. Naast Private Equity bieden wij ook toegang tot Private Real Estate en Private Infrastructuur-fondsen. Sinds 2021 is Private Equity ook toegankelijk voor Private Banking. De minimale investering bedraagt 125.000 euro.

Contacteer ons online of informeer rechtstreeks bij uw Private Banker of Wealth Manager.Contacteer ons

Meer exclusieve Wealth Management services

 • Alternatief beleggen

  Een kasteel of landgoed? Een wijn of bosgebied? Een goed doel? Uw beleggingen zijn voor u meer dan cijfers alleen. Volg gerust uw buikgevoel. We zijn er voor u.

  Ontdek meer

 • Beleggen voor de ontwikkeling van uw vermogen

  Zoekt u een hefboom om uw professioneel – en privévermogen op te krikken? Wij bieden ondernemingen en ondernemers een brede waaier aan duurzame en verantwoorde beleggingen.

  Ontdek meer

 • De wereld op uw kredietkaart

  De Mastercard World Elite* is meer dan een kredietkaart. U hebt ook een uitgebreid pakket verzekeringen, een getrouwheidsprogramma, conciërgedienst en toegang tot luchthavenlounges.

  Ontdek meer

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: