BELEGGEN

Alternatief beleggen

PRAKTISCH

Beleggen in immo of wijn?

Uw vermogen bestaat niet uit cijfers alleen. U zoekt alternatieven en wilt ook investeren met uw hart, uw dromen najagen of actief goede doelen steunen.

UW VOORDELEN

Een uitgebreide expertise

Alternatief beleggen klinkt aanlokkelijk? Onze experts helpen u bij het realiseren van uw filantropische projecten, de aankoop van luxevastgoed en zelfs wijndomeinen.

MEER INFO

We begeleiden u

Meer weten over onze expertise rond alternatief beleggen: filantropie, luxevastgoed, wijn-, land- en bosbouw? Contacteer ons online of bel uw Wealth Manager.

Maak het verschil met filantropie

Wilt u tijd en/of geld aan een goed doel schenken, volgens uw waarden en interesses? De experts van BNP Paribas Fortis Wealth Management helpen u een filantropisch project op te zetten naargelang de tijd en middelen die u bereid bent te investeren:

  • schenkingen aan geselecteerde, betrouwbare projecten;
  • gepersonaliseerde oplossingen, door derden beheerd;
  • begeleiding bij het opzetten van uw eigen project.

 

UW PASSIES

Beleg in functie van uw vermogen

Wijnbouw, landbouw, bosbouw

Wilt u investeren in een eigen domein? De experts van Agrifrance van BNP Paribas Property adviseren u over de aankoop, het beheer en de ontwikkeling van uw domein.

Een luxevastgoed als alternatieve belegging?

Droomt u van een kasteel of een ander prestigieus verblijf als tweede residentie of als belegging? De experts van Agrifrance staan tot uw dienst voor onafhankelijk en gepersonaliseerd advies, schatting, financiering en strategie. Ze kunnen ook een beroep doen op een uitgebreid netwerk van betrouwbare externe specialisten.

Hebt u interesse in alternatief beleggen?Contacteer ons
Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: