PRIVATE BANKING

De economische, financiële en patrimoniale actualiteit op MyExperts

PRAKTISCH

Onze experts delen hun inzichten met u

Als cliënt Private Banking of Wealth Management heeft u onbeperkte toegang tot MyExperts. De marktactualiteit, financiële trends, investeringen … Onze experts geven er graag achtergrond en duiding bij.

UW VOORDELEN

Exclusieve informatie

De marktactualiteit, financiële trends, nieuws over duurzaamheid, mobiliteit, successie en pensioen … Op MyExperts vindt u een antwoord op al uw vragen.

MEER INFO

Maak kennis met onze verschillende experts

Wil u alle artikels, video's en analyses op MyExperts bekijken? Registreer u dan op de website via Easy Banking Web en uw kaartlezer. Hebt u geen toegang tot Easy Banking Web? Vraag dan een toegangscode aan uw Private Banker of Wealth Manager.

Altijd mee met de economische en financiële actualiteit

Mis niets van het laatste economische en financiële nieuws en blijf dagelijks op de hoogte.

Dagelijkse blik op de financiële markten

De dagelijkse nieuwsbrief speelt kort op de bal. Onze specialisten beschrijven bondig en helder wat er de afgelopen dag op de markten is gebeurd, geven er de nodige duiding bij en blikken vooruit. U krijgt in één oogopslag ook de financiële kerncijfers van de dag.

Wekelijks overzicht: economie, vermogen, successie

De wekelijkse nieuwsbrief biedt u een handig overzicht van de belangrijkste topics van de week: vermogen en successie, de economische actualiteit, beleggen, mobiliteit, verzekeringen, een eigen bedrijf starten… Elke vrijdag in uw mailbox.

Dagelijks of wekelijks nieuws in uw mailbox

Als cliënt Private Banking of Wealth Management kunt u de nieuwsbrieven van MyExperts in uw mailbox ontvangen. De dagelijkse nieuwsbrieven bieden achtergrond bij de gebeurtenissen op de financiële markten. De wekelijkse nieuwsbief herneemt de belangrijkste artikels van de week rond de andere onderwerpen. Naargelang uw interesse kunt u zich op een van de nieuwsbrieven of op allebei inschrijven.

Ga dieper in op uw kernthema's

Op MyExperts brengen we de belangrijkste thema’s samen in aparte dossiers. Zo heeft u meteen een volledig beeld van het onderwerp dat u interesseert. Met één klik vindt u alle informatie over duurzaamheid, sparen, verzekeringen, erfrecht, vastgoed, gezinsleven…

#MyFuture by MyExperts

Klaar om op eigen benen te staan? Gezinsuitbreiding in zicht? Wil u duurzaamheid integreren in uw projecten? De rubriek #MyFuture is er speciaal voor u. Laat u inspireren door tal van artikels, podcasts, video’s en webinars rond 6 thema’s…

Ontdek #MyFuture

Al het nieuws, wanneer en hoe u het wilt

Zet MyExperts volledig naar uw hand: met bookmarks maakt u uw persoonlijke leeslijst. In “Mijn selectie” kunt u de experts en onderwerpen volgen die u interesseren. Zijn het aandelentips, is het successieplanning of eerder economisch nieuws? U beslist.

VIDEO
Alle troeven van MyExperts
In 2018 lanceerde BNP Paribas Fortis een exclusieve website voor Private Banking- en Wealth Management-cliënten. Waar staan we nu, 800.000 bezoekers later?
Ontdek MyExperts

EEN GLOBALE EXPERTISE

Beleggingen en vermogensstructurering

  • Onze strategie voor uw beleggingen

    Onze beleggingsexperts adviseren u bij uw beleggingen of beheren uw vermogen. In nauwe samenwerking met onze strategen en productspecialisten stippelen onze experts een gepersonaliseerde beleggingsstrategie uit op basis van uw risicoprofiel en doelstellingen.

    Ontdek onze beleggingsaanpak

  • Een globale aanpak voor uw vermogen

    Dankzij ons uniek platform PaxFamilia beschikt u altijd over een accuraat overzicht van uw vermogenssituatie. Onze experts analyseren uw situatie en stellen vanuit een globale aanpak oplossingen voor om uw vermogen te optimaliseren, ook voor wie na u komt..

    Ontdek PaxFamilia

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: