BELEGGEN

Beleggingsportefeuille met ons advies, via Iris

PRAKTISCH

Comfortabel beleggen in fondsen

Dankzij onze service Iris hebt u toegang tot een uitgebreid aanbod fondsen en dus een mooie diversificatie. Op een eenvoudige manier kiest u het fonds dat bij uw profiel en doelstellingen past.

UW VOORDELEN

Onze experts zorgen voor alles

De experts van BNP Paribas Asset Management beheren de Iris-fondsen en zorgen voor een actieve opvolging. Uw Private Banker of Wealth Manager is uw vaste aanspreekpunt.

MEER INFO

Beleggen in fondsen

Heeft onze service Iris uw interesse gewekt? Maak een afspraak in het dichtstbijzijnde Private Banking Centre of bel uw relatiebeheerder. Wij helpen u graag verder.

Video: ontdek het Iris-contract

Exclusieve fondsen met de Private Bank

Het Iris-universum omvat:

 • een breed scala aan fondsen of instellingen voor collectieve belegging (ICB's)
 • duurzame en verantwoorde fondsen
 • één fonds per Iris-contract

Door verschillende contracten af te sluiten, diversifieert u uw vermogen. De minimuminvestering voor een Iris-contract bedraagt 50.000 euro.

 

 

Beleggen in fondsen zonder zorgen

Met de fondsen in het Iris-universum worden uw beleggingen op u afgestemd en profiteert u van professioneel risicobeheer.

Professioneel beheer

Met de fondsen uit het Iris-universum streven de experts van BNP Paribas Asset Management naar een potentieel correct rendement binnen een welbepaald risiconiveau. Ze beheren deze fondsen actief en laten zich adviseren door de specialisten en strategen van BNP Paribas Fortis Private Banking.

Permanente risicobeheersing

De fondsbeheerders waken er dagelijks over dat de fondsen voldoende gediversifieerd zijn en altijd in overeenstemming met uw risicoprofiel. Indien nodig passen ze de verdeling aan tussen de verschillende activaklassen: aandelen, obligaties, alternatieve beleggingen en cash.

Fondsen die bij u passen

Op basis van gefundeerd advies kiest u een fonds dat past bij uw risicoprofiel en doelstellingen. Vervolgens voeren de fondsbeheerders de nodige analyses uit en nemen de beleggingsbeslissingen in uw plaats.

Blijf op de hoogte

De Iris-dienst is transparant. Volg uw beleggingen in uw Easy Banking Web en ontvang om de 3 maanden een rapport over de evolutie van uw beleggingen. U heeft een overzicht van de financiële instrumenten waarin het fonds belegt, en van de evolutie van hun waarde en rendement.

Heeft onze service Iris uw interesse gewekt?Contacteer ons

ONZE BELEGGINGSAANPAK

Beleggen in alle gemoedsrust

 • Zelf beleggen met deskundig advies

  U behoudt graag de volledige controle over uw portefeuille. Tegelijkertijd geeft uw portefeuillebeheerder u advies en helpt hij u beleggingsopportuniteiten te ontdekken.

  Beleg met opvolging

 • Gedelegeerd beheer van uw beleggingen

  Vertrouw ons het beheer van uw vermogen toe. Onze beleggingsexperts doen het werk voor u, binnen duidelijk afgesproken krijtlijnen.

  Delegeer uw beleggingen

 • Ontwikkel uw professioneel vermogen

  Bent u op zoek naar een hefboom om uw professioneel en privévermogen te ontwikkelen? Wij bieden u een breed scala aan duurzame en verantwoorde beleggingen, met een potentieel aantrekkelijk rendement.

  Investeer om te groeien

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: