BELEGGEN

Beleggingsportefeuille met ons advies, via Iris

PRAKTISCH

Comfortabel beleggen in fondsen

Dankzij onze service Iris hebt u toegang tot een uitgebreid aanbod fondsen en dus een mooie diversificatie. Op een eenvoudige manier kiest u het fonds dat bij uw profiel en doelstellingen past.

UW VOORDELEN

Onze experts zorgen voor alles

De experts van BNP Paribas Asset Management beheren de Iris-fondsen en zorgen voor een actieve opvolging. Uw Private Banker of Wealth Manager is uw vaste aanspreekpunt.

MEER INFO

Beleggen in fondsen

Heeft onze service Iris uw interesse gewekt? Maak een afspraak in het dichtstbijzijnde Private Banking Centre of bel uw relatiebeheerder. Wij helpen u graag verder.

Video: ontdek het Iris-contract

Krijg toegang tot de mogelijkheden van de financiële markten

Met een Iris-contract kunt u beleggen in een fonds van fondsen. Het gamma is samengesteld in nauwe samenwerking tussen de expertteams van de Private Bank en de specialisten van BNP Paribas Asset Management. De minimuminvestering is 15.000 euro.

Beleggen in fondsen zonder zorgen

Met de fondsen in het Iris-universum worden uw beleggingen op u afgestemd en profiteert u van professioneel risicobeheer.

Professioneel beheer

Met de fondsen uit het Iris-universum streven de experts van BNP Paribas Asset Management naar een potentieel correct rendement binnen een welbepaald risiconiveau. Ze beheren deze fondsen actief en laten zich adviseren door de specialisten en strategen van BNP Paribas Fortis Private Banking.

Vertrouwen

Beleggingsspecialisten analyseren en optimaliseren de activaspreiding op basis van marktschommelingen en passen indien nodig de verdeling tussen de verschillende activaklassen aan.

Gepersonaliseerd

Uw Private Banker identificeert het dakfonds dat bij uw behoeften past op basis van uw beleggersprofiel en uw wens om voor een verantwoorde belegging te kiezen.

Transparantie en toegankelijkheid

Rapportage- en monitoringtools zijn eenvoudig en transparant. Easy Banking Web en gedetailleerde rapporten geven u een duidelijk beeld van uw beleggingsstrategie en -prestaties.

Heeft onze service Iris uw interesse gewekt?Contacteer ons

ONZE BELEGGINGSAANPAK

Beleggen in alle gemoedsrust

 • Zelf beleggen met deskundig advies

  U behoudt graag de volledige controle over uw portefeuille. Tegelijkertijd geeft uw portefeuillebeheerder u advies en helpt hij u beleggingsopportuniteiten te ontdekken.

  Beleg met opvolging

 • Gedelegeerd beheer van uw beleggingen

  Vertrouw ons het beheer van uw vermogen toe. Onze beleggingsexperts doen het werk voor u, binnen duidelijk afgesproken krijtlijnen.

  Delegeer uw beleggingen

 • Ontwikkel uw professioneel vermogen

  Bent u op zoek naar een hefboom om uw professioneel en privévermogen te ontwikkelen? Wij bieden u een breed scala aan duurzame en verantwoorde beleggingen, met een potentieel aantrekkelijk rendement.

  Investeer om te groeien

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: