Hoe beleggen op termijn?

Om geld te beleggen op uw termijnrekening, doet u een overschrijving naar uw termijnrekening en vermeldt u in de vrije mededeling het gewenste type hernieuwing: geen hernieuwing, enkel hernieuwing kapitaal, of hernieuwing kapitaal + interesten.

Voor termijnbeleggingen met een looptijd van zeven dagen tot twaalf maanden wordt de rente altijd betaald op de eindvervaldag van de belegging.

Voor termijnbeleggingen met een langere looptijd wordt de rente maandelijks, driemaandelijks, jaarlijks of op de eindvervaldag van de belegging betaald.

Voorbeelden van mededelingen:

  • 1 maand, enkel hernieuwing kapitaal
  • 3 maanden, geen hernieuwing
  • vervaldag 8 januari 2024, geen hernieuwing
  • 2 jaar, hernieuwbaar kapitaal + interesten, interesten halfjaarlijks betaald

Als de ontvangen beleggingsinstructies onvolledig of onjuist zijn, zullen onze specialisten de belegging in uw beste belang uitvoeren.

Indien u gevraagd hebt een standaard beleggingsinstructie op uw termijnrekening te registreren, zal deze automatisch worden toegepast voor elke overschrijving naar deze rekening, ongeacht de mededeling van de overschrijving.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: