VERZEKEREN

Voertuigverzekeringen

Autoverzekering

Ga voor gemoedsrust: wij bieden u een autoverzekering en opties die het best overeenkomen met uw wensen en verwachtingen rond bescherming.

Ontdek de autoverzekeringen

Motorverzekering

Rijden met een motor vraagt om een specifieke verzekering. Geniet van het plezier van het rijden met uw tweewieler dankzij ons gespecialiseerde aanbod.

Ontdek de motorverzekeringen

Fietsverzekering

Fiets, hoverboard of monowheel, de fietsverzekering beschermt uw favoriete voertuig wereldwijd tegen diefstal en materiële schade, met de garantie op bijstand en dekking tegen lichamelijke ongevallen voor uzelf en uw gezin.

Ontdek de Fietsverzekering

Motorhomeverzekering

Ga goed verzekerd de weg op met uw mobilhome. Deze verzekering is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van liefhebbers van vrijheid.

Ontdek de Motorhomeverzekering

Pechverhelping

Kies voor pechverhelping bij één of meerdere voertuigen, voor u alleen of het hele gezin, al dan niet met bijstand aan personen, en sta nooit meer hulpeloos aan de kant van de weg.

Ontdek Pechverhelping

Uw garantie op gemoedsrust

24/7 bijstand bij schade

Een specialist staat dag en nacht voor u klaar. Eén telefoontje en wij nemen onmiddellijk de meest dringende maatregelen, organiseren de eerste hulp, zorgen voor snelle bijstand en eventueel een vervroegde terugkeer.

Meer weten

Natuurrampen: voorkom schade

Extreme regenval, zware hagelbuien, hevige rukwinden, felle onweersbuien … Bescherm uzelf, uw gezin en uw bezittingen. Zo veel mogelijk. En wat moet u doen als u toch schade oploopt?

Ontdek onze tips

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: