SPAREN EN BELEGGEN

Sparen voor uw kind

 Kinderen worden snel groot. Geef hen een financieel duwtje in de rug met onze mogelijkheden om te sparen of te beleggen voor uw kind.

  • Beleggingsverzekering voor uw kind

    U wilt investeren in de toekomst van uw kind? Met het Junior Future Plan, een individuele levensverzekering tak 21 en 23, mikt u op een hoger rendement op lange termijn en bepaalt u zelf het risico.

    Ontdek Junior Future Plan

  • Spaarrekening

    U wilt weinig of geen risico? Met deze gereglementeerde spaarrekening zet u middelen opzij voor een mooie start van uw kind.

    Ontdek Spaarrekening

U wilt sparen of beleggen voor uw kind?Maak een afspraak

De komst van een kind

Binnenkort begint uw nieuwe leven als ouder, en dat brengt een pak vragen mee. Welke administratieve stappen moet u doorlopen, welk budget voorziet u voor de geboorte, kunt u sparen voor uw kind? We begeleiden u graag bij uw eerste stappen als ouder.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: