SPAREN EN BELEGGEN

Beleggingsfondsen bij het Easy Fund Plan

Uw Easy Fund Plan

Hier vindt u een lijst van alle beleggingsfondsen aangeboden door BNP Paribas Fortis binnen het Easy Fund Plan en de bijhorende documenten, met een beschrijving van onder andere de beleggingsdoelstelling, het beleggingsbeleid, de kostenstructuur en de voornaamste risico’s.

Basisfondsen

AG Life Sustainable Defensive

AG Life Sustainable Neutral

AG Life Sustainable Dynamic

AG Life Sustainable Equities

AG Life Bonds World

AG Life Stability

AG Life Balanced

AG Life Growth

AG Life Equities World

Doelfonds

AG Life Cash Euro

Waarschuwing

De belegger wordt verzocht kennis te nemen van de productbeschrijving van het Easy Fund Plan en de algemene voorwaarden alvorens een beleggingsbeslissing te nemen. Lees ook zeker het 'Beheersreglement' van het gekozen fonds.

Wettelijke informatie

AG Insurance nv – E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel – RPR Brussel – btw BE 0404.494.849 – www.aginsurance.be, Verzekeringsonderneming toegelaten onder codenummer 0079, onder controle van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon

BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - btw BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden agent, vergoed door commissies, voor AG Insurance sa. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG Insurance nv.

De netto-inventariswaarde (in euro) van de basisfondsen wordt elke werkdag berekend en gepubliceerd in de belangrijkste Belgische financiële dagbladen en op de website www.aginsurance.be. De verzekeringsnemer krijgt jaarlijks een persoonlijke informatiebrief. Daarin staat het aantal en de waarde van de eenheden (op 31 december van het voorgaande jaar) van elke fonds dat aan het contract is verbonden. Verder wordt er ook een overzicht gegeven van de verrichtingen tijdens het voorbije jaar. De verzekeringnemer kan ook altijd via Easy Banking web zijn Easy Fund Plan opvolgen.

Voor al uw vragen kunt u in eerste instantie terecht in elk kantoor van BNP Paribas Fortis.

Met al uw klachten kunt u terecht bij

  • BNP Paribas Fortis nv – Klachtenmanagement – Warandeberg 3, 1000 Brussel;
  • AG Insurance nv, Dienst Klachtenbeheer, E. Jacqmainlaan 53 te B – 1000 Brussel (tel.: +32 (0)2 664 02 00) of via e-mail: customercomplaints@aginsurance.be.
  • of raadpleeg artikel 21 van de Algemene Bankvoorwaarden.

Indien de oplossing die BNP Paribas Fortis of AG Insurance voorstelt geen voldoening schenkt, kunt u het geschil voorleggen aan de

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: