DAGELIJKS BANKIEREN

Een persoonlijke aanpak voor al uw beleggingen

PRAKTISCH

Persoonlijke opvolging

Om het beste uit uw beleggingen te halen, kunt u rekenen op de expertise van iemand die u perfect kent: uw Priority Banker. Zijn of haar proactieve en persoonlijke aanpak zal u helpen om de portefeuille samen te stellen die bij u past.

UW VOORDELEN

Portefeuillebenadering

Uw Priority Banker is een beleggingsexpert. Hij of zij begeleidt u bij het beheer van uw portefeuille en doet u voorstellen op basis van uw profiel en uw persoonlijke situatie. Maar u beslist uiteindelijk altijd zelf. 

MEER INFO

We luisteren naar u

Interesseert Priority Banking Exclusive u? Onze Priority Bankers vertellen er u graag meer over. Maak online of telefonisch een afspraak.

De voordelen van onze persoonlijke portefeuillebenadering

Vier goede redenen om voor Priority Banking Exclusive te kiezen.

Proactieve en gespecialiseerde opvolging

Uw Priority Banker neemt proactief contact met u op om uw portefeuille te analyseren. Het doel: u via regelmatige en diepgaande gesprekken begeleiden naar de beleggingen die bij u passen.

Advies op maat

Uw Priority Banker kent uw profiel, uw financiële situatie en uw doelstellingen. Op basis daarvan stelt hij of zij u aanpassingen in uw portefeuille en nieuwe beleggingen voor.

Een ruim en gevarieerd aanbod

U krijgt toegang tot een brede waaier aan beleggingen. Wenst u te beleggen in een bepaalde regio, een specifiek thema of met aandacht voor mens en milieu? Spreek erover met uw Priority Banker.

Volg financieel en economisch nieuws met MyExperts

MyExperts, een schat aan informatie

Op deze exclusieve website vindt u tal van tips van experts over de nieuwste beleggingen en markttendensen.

Ontdek MyExperts

Meer weten over Priority Banking Exclusive? Onze Priority Bankers zijn er voor u.Bel 02 433 41 69

Op zoek naar alternatieven?

We hebben nog andere voordelige oplossingen voor u.

 • Iris, comfortabel beleggen in fondsen

  Een eenvoudige en gediversifieerde beleggingsoplossing waarmee u investeert volgens uw beleggersprofiel.

  Ontdek het Iris-contract

 • Easy Investment Advice

  Eenmalig beleggingsadvies op basis van een specifieke behoefte nodig? Neem contact op met onze experts, zij staan klaar om u te begeleiden.

  Ontdek Easy Investment Advice

 • Serenity

  Met de beleggingsadviesservice ‘Serenity’ behoudt u de controle, beslist u over de hoofdzaken en krijgt u daarnaast professioneel advies van uw bank

  Meer weten

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: