UW NIEUWE BANK

Welkom bij BNP Paribas Fortis!

U bent wel degelijk op de pagina die u zoekt!

bpost bank maakt vanaf nu immers deel uit van BNP Paribas Fortis.

Ontdek uw nieuwe website voor het veilig uitvoeren van uw dagelijkse verrichtingen.

Het noorden even kwijt? Wij tonen u de weg!

Wat verandert er voor u?

Hoe meldt u zich aan op uw online en mobiele bank, hoe neemt u contact met ons op, waar vindt u uw klantnummer, wat verandert er voor u en wat niet? Lees onze gids en ontdek alle informatie die u nodig hebt om vlot uw privé- en/of professionele bankzaken te regelen. Problemen om in te loggen op Easy Banking App of Easy Banking Web?  We helpen u graag verder. Contacteer ons op het nummer 02 433 40 07

 • Easy Banking App

  Maak het uzelf makkelijk! Met Easy Banking App op uw smartphone of tablet hebt u uw bank 24/7 binnen handbereik.

  U vindt uw klantnummer bij BNP Paribas Fortis gemakkelijk terug via Easy Banking App.

  Klik op 'Vroegere klant van bpost bank? Uw klantnummer vinden' en volg de instructies. U kunt zich dan aanmelden en uw klantnummer opvragen.

  Meer weten

 • Easy Banking Web

  Rekeningen, saldi, verrichtingen, contracten … Meldt u veilig aan op uw bank via uw computer of tablet.

  U vindt uw klantnummer van BNP Paribas Fortis gemakkelijk terug via Easy Banking Web.

  Ga naar bnpparibasfortis.be/logon: klik op het aanmeldscherm linksonder op 'Vroegere klant van bpost bank? Vind snel uw klantnummer’ en volg de instructies. U kunt zich dan aanmelden en uw klantnummer opvragen.

  Meer weten

Hebt u nog vragen?

FAQ

Bekijk onze veelgestelde vragen. U vindt er antwoorden op al uw vragen over de integratie van bpost bank en het nieuwe aanbod van packs.

 

Een expert aan de lijn

Een dringende vraag? Advies nodig? Onze adviseurs van het Easy Banking Centre zijn op weekdagen bereikbaar van 7 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur. Ze helpen u graag verder via telefoon, chat, mail, sociale media of op afspraak via videogesprek.

Dit kan u ook interesseren ...

Alle informatie over onze packs

Makkelijk uw dagelijkse bankzaken beheren? Wij bieden verschillende betaalrekeningen en packs aan die aan uw behoeften zijn aangepast. Vergelijk en kies de oplossing die het best bij u past.

Mijn online veiligheid

De beveiliging van uw gegevens is onze prioriteit. Ontdek onze procedures en tips om u te beschermen tegen fraude in uw Easy Banking Web en App, bij uw online betalingen of wanneer u op het web surft.

Wettelijke informatie

*Onder voorbehoud van goedkeuring door de bevoegde organen van bpost bank en BNP Paribas Fortis.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: