DAGELIJKS BANKIEREN

Ondernemers en ondernemingen: we zijn er voor u

 • Uw bank blijft bereikbaar

  Meer info

 • Maatregelen voor professionele kredieten

  Meer info

 • Subsidies

  Meer info

 • Onze oplossingen voor online en mobiel bankieren

  Meer info

 • Stay Safe, Pay Safe: contactloos betalen

  Meer info

 • Toolkit

  Meer info

Uw bank blijft bereikbaar

Uw bank staat meer dan ooit aan uw zijde. Uit voorzorg geven we nog de voorkeur aan advies op afstand in onze kantoren en/of Ondernemersbank Centres.

Bankieren waar en wanneer u wilt? U kunt rekenen op onze digitale oplossingen Easy Banking Web, App en Business (Mobile): via Easy Banking hebt u waar en wanneer u wilt toegang tot uw bank, ook op uitzonderlijke sluitingsdagen: controleer uw saldo, raadpleeg uw rekeninguittreksels, voer uw overschrijvingen uit ...

Hebt u nood aan advies? Hebt u een dringende vraag?

 • U bent Advice Pro klant? Contacteer uw relatiebeheerder voor een afspraak.
 • U bent nog geen klant of geen Advice Pro klant? Bel het Easy Banking Centre op 02 433 43 31 – van 7 tot 22 uur tijdens de week en van 9 tot 17 uur op zaterdag – en maak een afspraak. 

Maatregelen voor professionele kredieten

Einde verlenging uitstel van terugbetaling voor kredieten

Sinds 30 juni 2021 kan geen betalingsuitstel voor professionele kredieten meer aangevraagd worden onder toepassing van het charter omdat de regering een einde maakte aan de versoepelingsmaatregelen.

Een vraag over betalingsuitstel van uw woonkrediet? Alle praktische details vindt u hier.

Hebt u een vraag die geen verband houdt met het betalingsuitstel? Wilt u een afspraak op afstand maken?

Uw adviseur is beschikbaar per telefoon of videogesprek, op afspraak, van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 20 uur.

Of een van onze adviseurs op afstand zal u snel antwoorden:

 • via de knop ‘Contacteer ons’ in uw Easy Banking App ;
 • op 02 433 43 31, van maandag tot vrijdag, van 7 tot 22u, en op zaterdag, van 9 tot 17u.

Nieuwe aanvragen van kredieten

De koninklijke besluiten van 14/04/2020 en 20/07/2020 geven de banken de mogelijkheid om, onder specifieke voorwaarden, nieuwe kredieten te verstrekken aan zelfstandigen, kmo’s en bedrijven die liquiditeitsproblemen ondervinden tijdens de coronacrisis.

Wenst u een kredietaanvraag in te dienen? Met deze simulatie in Excel kunt u snel uw liquiditeitstekort en uw kredietbehoefte berekenen.

Voor hulp bij het invullen van de berekeningstool en advies op maat van uw specifieke situatie, neem contact op met uw vertrouwde contactpersoon of bel onze adviseurs van het Easy Banking Centre op 02 433 43 31.

Subsidies

Overheidssteun voor ondernemers en ondernemingen

Het coronavirus treft niet alleen de samenleving maar heeft ook een sterke economische impact op zowat alle ondernemers, ondernemingen en sectoren. Uw bank maakt u graag wegwijs in het kluwen van lokale, nationale en internationale subsidies en steunmaatregelen, die deze impact draagbaar moeten maken.

Meer info

Onze oplossingen voor online en mobiel bankieren

 • Een expert aan de lijn

  Wilt u graag begeleid worden bij het aangaan van een lening, de herziening van uw verzekeringen of uw inschrijving op een belegging? Zonder u te moeten verplaatsen?

  Bel ons op het nummer 02 433 43 31, op weekdagen van 7 tot 20 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur, en maak een afspraak!

  Contacteer onze adviseurs

 • Easy Banking App

  Meet deze gratis app hebt u uw bank overal en altijd bij u. U bankiert makkelijk en veilig op uw smartphone of tablet.

  Meer weten

 • Easy Banking Web

   

  Als ondernemer of zelfstandige beheert u uw bankzaken, zakelijk of privé, via deze virtuele bank.

  Meer weten

 • Easy Banking Business

  De oplossing voor ondernemingen en juridische professionals die alle onmisbare bancaire tools aanbiedt voor een efficiënt beheer van uw activiteit.

  Meer weten

Stay safe, pay Safe: contactloos betalen

Contactloos betalen

Gezien de huidige context is contactloos betalen heel belangrijk. Uw klant betaalt u door zijn debet- of kredietkaart vlakbij uw terminal te houden. Als hun aankoop een bepaald bedrag niet overschrijdt, hoeven ze niet eens het toetsenbord van uw terminal aan te raken om hun pincode in te voeren. Zero contact.

Vandaag is het ook mogelijk om contactloos te betalen met een smartphone en een smartwatch. Al wat u nodig hebt is een betaalterminal. Welke contactloze betaalmethoden biedt u uw klanten aan?

Ontdek hoe u betaald kan worden

Toolkit

De toolkit voor het welzijn van werknemers en managers in coronatijden

De coronacrisis veranderde ons leven bruusk en ingrijpend. Dit betekent ook een totaal andere manier van werken en ondernemen. Wij willen bedrijven en handelszaken ondersteunen want ook dat is #positivebanking. Als onderdeel daarvan vindt u hier een toolkit vol tips & tricks, advies en ondersteuning rond (thuis)werken met respect voor de social distancing, stressmanagement, emotionele beschikbaarheid en meer.

Meer info

Bescherm uzelf tegen online fraude

Het coronavirus : een zegen voor fraudeurs

De coronacrisis houdt ons allemaal bezig en jaagt velen onder ons angst aan. En dat hebben fraudeurs goed begrepen. E-mails, sms- en WhatsApp-berichten, Facebook, de post… Cybercriminaliteit komt meer en meer voor. Wees dus waakzaam, en denk goed na voor u op een link of een bijlage klikt of de richtlijnen in een brief volgt.

We zullen u nooit vragen om uw bankkaart op te sturen of vertrouwelijke informatie mee te delen. Niet per telefoon, niet per e-mail, niet per post, op geen enkele manier. Deel uw geheime codes nooit, dat geldt ook voor de handtekening van uw kaartlezer, uw Easy Banking- en itsme-codes en het wachtwoord van Easy Banking Web.

Een verdacht bericht ontvangen? Bel 02 762 60 00 en stuur het bericht door naar phishing@bnpparibasfortis.com.

Meer tips

COVID-19-Barometer

5e editie (26.10.2020) - De wereld is veranderd… onze bankgewoontes ook

Innovatieve betaalmiddelen, online aankopen, het gebruiken van handige tools om onze rekeningen en uitgaven te beheren… In deze vijfde editie van onze COVID-19-Barometer vindt u een analyse over de belangrijkste veranderingen sinds de coronacrisis losbarstte.

Ontdek de COVID-19-Barometer

Contactpersonen

Bent u ondernemer? Vraag raad aan uw bank

Hebt u vragen of maakt u zich zorgen rond de financiële gevolgen van de coronacrisis voor uw professionele activiteit? Neem contact op met onze adviseurs van de Ondernemersbank via 02 433 43 31. Uw contactpersoon staat voor u klaar met een luisterend oor en de juiste expertise. Aarzel niet hem te contacteren voor een afspraak op afstand of mail naar corona@bnpparibasfortis.com.

 

Hebt u een onderneming? Uw bank is er voor u

Hoe kan uw onderneming het hoofd bieden aan de gevolgen van de coronacrisis? Uw contactpersoon blijft bereikbaar zodat u samen naar concrete oplossingen kunt zoeken om deze moeilijke periode te overbruggen. Aarzel niet hem te contacteren voor een afspraak op afstand of mail naar corona@bnpparibasfortis.com

Maak een afspraak

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: