VERZEKEREN

Motiveer uw medewerkers met Corporate Accident Plus

PRAKTISCH

Corporate Accident Plus

Met Corporate Accident Plus* geeft u uw personeel de meest volledige bescherming bovenop de arbeidsongevallenverzekering. Tijdens het werk, hun vrije tijd en op maat van hun noden.

UW VOORDELEN

Voor uw personeel

Deze aanvullende ongevallenverzekering is een mooi extralegaal voordeel om uw mensen aan u te binden. U onderscheidt zich van andere werkgevers, zorgt voor extra bescherming en creëert een sociaal engagement.

MEER INFO

Vraag uw offerte aan

U draagt de bescherming van uw personeel hoog in het vaandel? Vraag uw adviseur naar de ongevallenverzekering Corporate Accident Plus of bel het Easy Banking Centre op 02 433 43 31 voor een videogesprek.

Aantrekkelijke werkgever

Goed personeel is goud waard voor uw onderneming, en wilt u dan ook graag aan u binden. Een verzekering Arbeidsongevallen is alvast een goede start. Met Corporate Accident Plus zorgt u voor een nog completere bescherming. Want wie een hoger loon krijgt, moet het na een ongeval vaak met minder stellen. Met deze aanvullende ongevallenverzekering gaat u verder dan het wettelijk verplichte minimum en motiveert u uw medewerkers met een betere bescherming, op het werk en in hun vrije tijd.

Bescherm uw personeel na een ongeval

Geef uw medewerkers meer zekerheid na een werk- en/of privé-ongeval. Met waarborgen naar keuze.

Van vennoot tot medewerker

Dankzij de aanvullende ongevallenverzekering Corporate Accident Plus beschermt u het menselijk kapitaal van uw onderneming. Van vennoot tot medewerker.

Waarborg Beroepsleven

Bescherm uw personeel tijdens en onderweg van en naar het werk met een vergoeding boven het wettelijke minimum voor medische kosten, arbeidsongeschiktheid, blijvende invaliditeit en overlijden.

Waarborg Privéleven

Bescherm uw medewerkers bij een ongeval in hun vrije tijd met een wettelijke of forfaitaire vergoeding. De extra optie Welfare dekt o.m. kinderopvang, esthetische schade, psychologische bijstand …

Beroeps- en Privéleven

Bescherm uw medewerkers altijd en overal. Bij een ongeval tijdens, onderweg van en naar het werk, en/of in hun vrije tijd. Met beide waarborgen Beroepsleven én Privéleven.

De omvang van uw bescherming

Uw ongevallenverzekering dekt

Voor de Waarborg Beroepsleven
 • bij een arbeidsongeval van uw medewerker voorziet deze waarborg een aanvullende dekking bestaande uit de verzekering van het gedeelte van het loon dat het wettelijk loonplafond arbeidsongevallen overschrijdt

Voor de Waarborg Privéleven
 • deze waarborg verzekert ongevallen die zich voordoen tijdens het privéleven van uw medewerker

Uw ongevallenverzekering dekt niet

Voor de Waarborg Beroepsleven
 • ongevallen als gevolg van het besturen van een vliegtuig of helikopter door een werknemer als piloot met minder dan 100 uren vliegervaring

Voor de Waarborg Privéleven
 • ongevallen te wijten aan een feit dat de verzekerde opzettelijk pleegt of door het feit dat de verzekerde zich in staat van dronkenschap of een gelijkaardige toestand bevindt

 • ongevallen tijdens extreme sporten en sportcompetities van wielrennen, wintersporten, gevechts- of verdedigingssporten of motorrijtuigen

 • ongevallen tijdens luchtsporten tenzij de verzekerde wordt begeleid door een instructeur of piloot die beschikt over de vereiste brevetten

Ontdek alle gedekte en niet-gedekte risico’s

 • Alle details over de waarborgen vindt u in de algemene voorwaarden. In de infofiche ontdekt u de belangrijkste kenmerken van deze verzekering. Die zijn gratis verkrijgbaar in uw kantoor. Vraag een offerte aan uw adviseur of bel het Easy Banking Centre op 02 433 43 31.

Meer weten?

Alle informatie over Corporate Accident Plus vindt u in de algemene voorwaarden en de infofiche.

Aangifte van een ongeval?

Hebt u vragen over uw polis of over een lopend schadegeval? Ons team staat voor u klaar.

Contacteer ons

Niet tevreden?

Voor klachten kunt u terecht bij BNP Paribas Fortis nv, Klachtenmanagement JQABD, Warandeberg 3, 1000 Brussel, tel. 02 228 72 18, klachtenmanagement@bnpparibasfortis.com of via www.bnpparibasfortis.be > suggesties of klachten > online formulier.

Bent u niet tevreden met de voorgestelde oplossing, dan kunt u een klacht indienen bij de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, KBO: 884.072.054, tel.: 02 547 58 71, info@ombudsman-insurance.be - www.ombudsman-insurance.be.

Vraag uw adviseur naar deze verzekering of bel het Easy Banking Centre.Bel 02 433 43 31

Beter beschermd ondernemen

 • Arbeidsongevallen

  Bescherm uw personeel bij een ongeval op de arbeidsweg of -plaats. Medische kosten, werkongeschiktheid, blijvende invaliditeit en overlijden worden vergoed met de arbeidsongevallenverzekering.  

  Ontdek de verzekering

 • Formule 24

  Zelfstandige, vrij beroeper of zaakvoerder: bescherm uzelf overal en 24/7 voor medische kosten, invaliditeit en overlijden door een ongeval met de arbeidsongevallenverzekering Formule 24.

  Ontdek de verzekering

 • Gewaarborgd inkomen

  Ziek of ongeval? Als zelfstandige hebt u geen inkomsten meer, maar uw vaste kosten lopen wel door. Bescherm daarom uw inkomen en uw levensstandaard met deze verzekering arbeidsongeschiktheid.

  Ontdek de verzekering

Wettelijke informatie

AG Insurance (afgekort AG) NV - E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel - www.aginsurance.be - info@aginsurance.be - RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849 - Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis NV – Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG Insurance NV. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG Insurance NV.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: