DAGELIJKS BANKIEREN

Starten in een medisch beroep

Binnen de Ondernemersbank kunt u rekenen op de persoonlijke hulp van uw adviseur expert medische beroepen. Hij of zij zal voor zowel uw privézaken als voor professionele zaken financieel advies geven op maat van uw situatie en u begeleiden. Zo wordt uw adviseur uw professionele vertrouwenspersoon doorheen uw loopbaan. We bieden u eveneens een uitgebreid aanbod aan interessante financiële voorwaarden en u geniet van de diensten van onze externe partners. Kortom, u krijgt een volledig pakket op maat van uw beroepssituatie.

Dagelijks beheer van uw zakelijk vermogen

Ons aanbod

Dagelijks beheer van uw privévermogen

Ons aanbod

Financieringsoplossingen

Financiering op maat van uw praktijk, woning en/of auto

Geniet persoonlijk advies, voordelige tarieven en krediet op maat van uw praktijk. Wij behandelen uw dossier snel en vlot.

  • Ontdek Medi Loan, een krediet op afbetaling voor de praktijkuitrusting en Krediet op afbetaling Auto. U betaalt geen dossierkosten en bespaart zo 150 euro.
  • U hebt makkelijk toegang tot leasing (voor uw auto, medisch materiaal of IT, materiaal ...) met heel interessante kortingen op de premies.
  • U geniet van aantrekkelijke voorwaarden voor uw soepel woonkrediet.

Financiering van uw voorafbetaling voor de belastingen

Dankzij Bonifisc vermijdt u een belastingvermeerdering, zonder dossierkosten. Uw voordeel: 150 euro.

Sparen en beleggen met fiscaal voordeel

 • U kunt nu al een belangrijke belastingverlaging realiseren door te investeren in een aanvullend pensioen met het Pension Invest Plan - VAPZ.
 • Ook als u met u privévermogen wilt sparen of beleggen, kunnen we u oplossingen op maat voorstellen.

Verzekeringen

Bescherm uw activiteit en uw inkomsten

Groepeer in een enkel dossier Modulis VIP alle verzekeringen in het kader van uw beroepsactiviteit en geniet jaarlijks een exclusieve VIP-bonus van 12,5%.

Groepeer de verzekeringen voor

 • uw burgerlijke beroepsaansprakelijkheid
 • uw praktijk
 • uw auto
 • uw contant geld

Een uitgebreide bescherming van uw gezin

 • Beleg een deel van uw RIZIV-uitkering in een Verzekering Gewaarborgd inkomen. Het resterende bedrag wordt geïnvesteerd in een pensioenproduct.
 • Levenslange zekerheid voor u en uw gezin: de Hospitalisatieverzekering Plus. Deze verzekering biedt u een wereldwijde waarborg en bijstand tegen de beste prijs.
Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: