DAGELIJKS BANKIEREN

Adviseur Expert Medicals

PRAKTISCH

Adviseur met de juiste expertise

Onze Adviseurs Expert Medicals zijn gespecialiseerd in het begeleiden van medische beroepen. Ze volgen de ontwikkelingen in de sector op de voet en scholen zich regelmatig bij om u te kunnen adviseren met kennis van zaken.

UW VOORDELEN

Voor al uw vragen

Een team van specialisten buigt zich over uw vragen rond fiscaliteit, verzekeringen, beleggingen en leasing. Zo kunnen onze adviseurs u oplossingen aanbieden die optimaal aansluiten bij uw persoonlijke en professionele situatie.

MEER INFO

Altijd bereikbaar

U hebt wellicht een drukke agenda. Daarom zijn onze adviseurs vlot bereikbaar via videogesprek of telefoon. U kunt rekenen op hun voortdurende steun bij de uitbouw van uw carrière. Ook kunt u informatie krijgen via online banking of de app.

Welke soort ondersteuning wenst u?

Persoonlijke en proactieve begeleiding

Wilt u een persoonlijke Adviseur Expert Medicals die uw praktijk op de voet volgt en als geen ander uw specifieke situatie, wensen en behoeften kent? Verkiest u een ruim pakket van oplossingen en diensten tegen een vaste prijs per kwartaal? Dan is Advice Pro beslist iets voor u.

Ondersteuning wanneer u het nodig hebt

Hebt u nog geen behoefte aan Advice Pro? Dan kunt u kiezen voor een ondersteuning ‘à la carte’. Een dringende vraag? Advies nodig? Bel ons team van Adviseurs Expert Medicals in het Easy Banking Centre op 02 433 43 77, van maandag tot vrijdag van 7 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

Uw project van A tot Z

Samen uw praktijk doen groeien

Onze Adviseurs Expert Medicals staan al van bij de start van uw carrière als huisarts, specialist, tandarts of dierenarts voor u klaar. Zo helpen ze u van start te gaan in de meest optimale omstandigheden, met onder meer een checklist en handige tools voor het vlotte beheer van uw praktijk. Ze stellen u de gepaste bank-, verzekerings- en andere oplossingen voor en begeleiden u verder bij de groei van uw praktijk.

Vertrouwd met de medische sector

Onze gespecialiseerde adviseurs voelen zich thuis in uw leefwereld. Als bank voor artsen organiseren we mee verschillende initiatieven in uw sector en volgen we de nieuwste ontwikkelingen op de voet.
Interesse in deze initiatieven? Contacteer ons voor meer informatie.

Events voor de medische professional

Onze informatiesessies over bank- en financiële zaken voor studenten in de medische sector helpen u vooruit als medische professional. U kunt ook langskomen op één van onze andere events.
Meer weten? Onze Adviseurs Expert Medicals vertellen er u graag alles over.

 

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: