DAGELIJKS BANKIEREN

Juridische beroepen: ons aanbod

Als advocaat, notaris of gerechtsdeurwaarder geniet u van een uitgebreide dienstverlening tijdens elke fase van uw loopbaan. Uw persoonlijke adviseur staat altijd voor u klaar met advies op maat. Van bij uw kandidatuur of stage tot aan uw pensioen.

Voor de kandidaat of stagiair

Hebt u uw masterdiploma behaald? Proficiat! Voor een vlotte start in deze nieuwe fase van uw leven, profiteert u van voordelen en aantrekkelijke voorwaarden voor kredieten, zowel zakelijk als privé.

Ontdek het volledige aanbod

Voor de juridische starter

Voor de opstart van uw kantoor kunt u rekenen op onze volledige dienstverlening. Uw persoonlijke adviseur is een expert en biedt u steeds de beste oplossing aan.

Ontdek het volledige aanbod

Voor de juridische expert

Uw carrière is in volle bloei. Welke zijn de beste spaar- en beleggingsformules voor u? U ontdekt ze in ons aanbod voor juridische experts. Daarnaast profiteert u ook van ons advies voor u, uw kantoor en uw gezin.

Ontdek het volledige aanbod

Bewindvoerders

Onze begeleiding voor u en uw beschermde personen heeft enkel voordelen: 1 uniek aanspreekpunt dat ondersteuning krijgt van een administratief team, met gepaste beleggingen, verzekeringen,…

Ontdek ons aanbod

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: