Professional Guardianship

Onze dienstverlening rond de bewindvoering

PRAKTISCH

Maakt uw job eenvoudiger

Bovenop de ondersteuning bij uw privé- en professionele projecten kan u rekenen op BNP Paribas Fortis Private Banking om uw werk als bewindvoerder te vereenvoudigen.

UW VOORDELEN

Opvolging op maat

Wanneer uw beschermde personen 85.000 euro of meer bij ons hebben, dan geniet u automatisch van de diensten van een Professional Guardianship Banker voor al hun beleggingen, verzekeringen, enz.

MEER INFO

Neem contact met ons op

Als financiële vertrouwenspartner werken we samen met u aan de continuïteit in de visie op het vermogen van onze gemeenschappelijke klanten.

Schrijf ons op professionalguardianship@bnpparibasfortis.com

Ontdek onze begeleiding voor bewindvoerders

Een uniek aanspreekpunt

Een Professional Guardianship Banker wordt uw private banking-adviseur voor beschermde personen met vermogens van 85.000 euro of meer die aan BNP Paribas Fortis zijn toevertrouwd.

Focus op de beleggingen en verzekeringen

Voor uw beschermde persoon zoeken we samen naar de correcte beleggings- en verzekeringsoplossingen.

Een toegewijd administratief team

Delegeer hun bankverrichtingen en dagelijkse administratie: vervangen van verloren kaarten, openen van rekeningen, overschrijven van de geblokkeerde spaarrekening, enz.

Krachtige digitale tools

Easy Banking Business vereenvoudigt de dagelijkse controle van hun vermogen en het opstellen van de historiek voor in de jaarverslagen van de rechter. PaxFamilia biedt een uitgebreid en actueel beeld van hun vermogen.

Het advies van onze experten

In het kader van onze globale aanpak rond vermogensbeheer mag u rekenen op onze expertise om de verschillende problemen op te lossen waarmee uw beschermde cliënten worden geconfronteerd.

Geïnteresseerd ?Neem contact met ons op

Meer informatie

Geïnteresseerd ?

Aarzel niet om ons te contacteren op het volgende adres professionalguardianship@bnpparibasfortis.com.

 

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: