DAGELIJKS BANKIEREN

Geef uw business een digitale boost

In de huidige context is het duidelijker dan ooit: om als ondernemer of bedrijf competitief te blijven, moet je digitaal mee zijn. Advies nodig? Onze experts en partners zijn er voor u. Ontdek ons aanbod voor digitaal ondernemen. 

Zet in op e-commerce

Zoekt u een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke betaaloplossing voor uw verkopen via telefoon, e-mail of Facebook? Zou u een webshop willen starten? Met de modulaire oplossingen van onze dochter Axepta BNP Paribas stelt u makkelijk een online betaalsysteem samen op maat van uw digitale verkopen.

Ontvang digitale betalingen

Uw klanten veilig zonder cash laten betalen bij levering aan huis of op verplaatsing? Ook voor mobiele betaalterminals kunt u bij ons terecht. Om te kopen of te huren, al vanaf drie dagen. Reken op een snelle uitbetaling, dagelijkse transactie­rapporten en 24/7 technische bijstand. En dat tegen transparante en competitieve prijzen.

Bereik (nieuwe) klanten online

Meer dan ooit zoeken mensen online naar lokale handelaars of business­partners. Zet uw zaak gratis op de digitale kaart met Google My Business. Wij zorgen voor de snelle validering van uw aanvraag bij Google en u vult uw bedrijfsprofiel zo compleet mogelijk in. Tip: denk eraan om uw openingsuren altijd up-to-date te houden.

IN VIDEO
Tips om uw business een digitale boost te geven
Geïntegreerde betaaloplossingen
Choisissez la facilité de nos Kies voor het gemak van onze geïntegreerde betaaloplossingensolutions de paiement intégrées
Search Engine Optimisation
Word in 1-2-3 vindbaar op Google

VOOR KLEINE EN GROTE ONDERNEMINGEN

Krijg advies en oplossingen op maat

Onze adviseurs hebben gespecialiseerde kennis en ervaring in het begeleiden van zelfstandigen, vrije beroepers, kmo’s of grote bedrijven. Kom meer te weten over ons digitale aanbod op maat van uw activiteit of onderneming.

Ondernemen in uitdagende tijden

  • Omzet tot 7,5 miljoen euro

    Bent u zelfstandige of vrij beroeper of hebt u een kmo met een omzet tot 7,5 miljoen euro?

    Ontdek ons aanbod voor u

  • Omzet vanaf 7,5 miljoen euro

    Hebt u een onderneming met een jaarlijkse omzet vanaf 7,5 miljoen euro?

    Ontdek ons aanbod voor u

We zijn er meer dan ooit voor u

Op zoek naar advies over de regionale, federale en internationale subsidies en steunmaatregelen? Nood aan liquiditeit? Tips om online fraude te vermijden? We helpen u graag.

Ontdek de details

Doe nieuwe inzichten en inspiratie op

Krijg als klant toegang tot de kennis en visie van experts uit ons netwerk, ook buiten de bank. Zoals digitaal pionier Jo Caudron, die met onze hoofdeconoom Koen De Leus in gesprek ging over de wereld van morgen.

Ontdek het webinar

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: