DAGELIJKS BANKIEREN

Maak uw online betalingspagina met Saferpay Business

PRAKTISCH

Creëer uw eigen betaalpagina

Saferpay Business is een betaaloplossing die u als handelaar in staat stelt om online betalingen te aanvaarden in uw webshop. U krijgt alle middelen om uw eigen betaalpagina te creëren en deze te integreren in uw backoffice.

UW VOORDELEN

Flexibel en veilig

Bovendien krijgt u toegang tot een online portaal om de transacties van nabij op te volgen en te beheren. Saferpay Business is een flexibele betaaloplossing waarmee u uw klanten zowel betaalcomfort als veiligheid biedt.

MEER INFO

Adviezen van experts

e experts van Axepta BNP Paribas, onze partner in webshop betaalmethodes, helpen u het online betaalsysteem te kiezen dat het best past bij uw behoeften en uw activiteit.

Saferpay Business

Van betaalcomfort en veiligheid voor uw klanten tot duidelijke rapportering, Saferpay Business kent tal van voordelen. We zetten ze voor u op een rijtje.

Flexibel

Koppeling met voorraad-, ERP- of CRM-systemen, naadloze integratie van het betaalscherm in uw webshop, beheer van terugkerende betalingen, beheer van één of meerdere web shops tegelijkertijd, met onze betaaloplossing krijgt u precies wat u nodig hebt.

24/7 ondersteuning

Voor vragen of problemen kunt u 24/7 terecht bij ons supportteam.

Betaalcomfort en veiligheid

Uw klanten kunnen snel en veilig online betalen, vanop elk apparaat (smartphone, laptop, tablet of pc) met alle gangbare nationale en internationale betaalmiddelen en in de valuta van hun keuze.

Snelle uitbetaling

Alle transacties (met uitzondering van PayPal en Amex) worden uitbetaald op uw rekening op de eerstvolgende werkdag.

Duidelijke rapportering

U krijgt een zeer duidelijk overzicht van uw betaalverkeer via een online portaal en rapporten via e-mail.

Meer weten?

 U vindt alle informatie in de documenten die we voor u selecteerden

Digitale oplossingen voor u

 • Saferpay E-commerce

  Deze oplossing stelt u als handelaar in staat om online betalingen te aanvaarden in uw webshop. U krijgt een online betaalpagina en een online portaal om de transacties van nabij op te volgen en te beheren.

  Ontdek Saferpay E-commerce

 • Saferpay Secure Paygate

  Deze oplossing stelt u als handelaar in staat om via een online portaal e-mails te genereren en te versturen naar kopers waarin een link staat naar een online betaalpagina.

  Ontdek Saferpay Secure PayGate

 • E-commerce betaalverwerking

  Door voor deze oplossing te kiezen zal de verwerking van de transacties en de uitbetaling op de rekening via BNP Paribas Fortis verlopen maar hoeft u uw huidige betaalpagina niet te wijzigen.

  Ontdek E-commerce betaalverwerking

De experts van Axepta BNP Paribas helpen u graag.Meer weten

Wettelijke informatie

BNP Paribas Fortis nv treedt op als commercieel agent voor Axepta BNP Paribas. Aanbiedingen voorbehouden aan professionele klanten en onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Axepta BNP Paribas Benelux nv, Warandeberg, 3, 1000 Brussel – BE 0719.319.138 – RPR Brussel. Axepta BNP Paribas Benelux nv is geregistreerd als betalingsinstelling. Als u een betaalterminal huurt of koopt via Axepta BNP Paribas, treedt Axepta BNP Paribas op als commercieel agent namens de leverancier van de terminal. De diensten en bijstand in verband met de terminal blijven de uitsluitende verantwoordelijkheid van de leverancier van de terminal.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: