DAGELIJKS BANKIEREN

Betaalverwerking voor uw E-commerce

PRAKTISCH

Verwerk uw transacties via ons

Door voor deze betaaloplossing te kiezen zal de verwerking van de transacties en de uitbetaling op de rekening via BNP Paribas Fortis verlopen, maar hoeft u uw huidige betaalpagina niet te wijzigen.

UW VOORDELEN

Behoud uw bestaande betaalpagina

U behoudt dus uw huidige PSP (Payment Service Providor) die destijds uw betaalpagina heeft aangemaakt. Alleen de verwerking van uw transacties wordt dan door BNP Paribas Fortis en haar partner Axepta overgenomen.

MEER INFO

Adviezen van experts

De experts van Axepta BNP Paribas, onze partner in webshop betaalmethodes, helpen u het online betaalsysteem te kiezen dat het best past bij uw behoeften en uw activiteit.

E-commerce betaalverwerking

Van betaalcomfort en veiligheid voor uw klanten tot duidelijke rapportering, E-commerce betaalverwerking kent tal van voordelen. We zetten ze voor u op een rijtje.

Flexibel

U behoudt de betaalpagina die destijds door uw huidige PSP werd aangemaakt.

24/7 ondersteuning

Voor vragen of problemen kunt u 24/7 terecht bij ons supportteam.

Betaalcomfort en veiligheid

Uw klanten kunnen snel en veilig online betalen, vanop elk apparaat (smartphone, laptop, tablet of pc) met alle gangbare nationale en internationale betaalmiddelen en in de valuta van hun keuze.

Snelle uitbetaling

Alle transacties (met uitzondering van PayPal en Amex) worden uitbetaald op uw rekening op de eerstvolgende werkdag.

Duidelijke rapportering

U krijgt een zeer duidelijk overzicht van uw betaalverkeer via een online portaal en rapporten via e-mail.

Meer weten?

U vindt alle informatie in de documenten die we voor u selecteerden:

De experts van Axepta BNP Paribas helpen u graag.Laat ons u contacteren

Digitale oplossingen voor u

 • Saferpay E-commerce

  Deze oplossing stelt u als handelaar in staat om online betalingen te aanvaarden in uw webshop. U krijgt een online betaalpagina en een online portaal om de transacties van nabij op te volgen en te beheren.

  Ontdek Saferpay E-commerce

 • Saferpay Business

  Deze oplossing stelt u als handelaar in staat om online betalingen te aanvaarden in uw webshop. U krijgt alle middelen om uw eigen betaalpagina te creëren en deze te integreren met uw backoffice.

  Ontdek Saferpay Business

 • Saferpay Secure Paygate

  Deze oplossing stelt u als handelaar in staat om via een online portaal e-mails te genereren en te versturen naar kopers waarin een link staat naar een online betaalpagina.

  Ontdek Saferpay Secure PayGate

Wettelijke informatie

BNP Paribas Fortis nv treedt op als commercieel agent voor Axepta BNP Paribas. Aanbiedingen voorbehouden aan professionele klanten en onder voorbehoud van aanvaarding van uw dossier door Axepta BNP Paribas Benelux nv, Warandeberg, 3, 1000 Brussel – BE 0719.319.138 – RPR Brussel. Axepta BNP Paribas Benelux nv is geregistreerd als betalingsinstelling. Als u een betaalterminal huurt of koopt via Axepta BNP Paribas, treedt Axepta BNP Paribas op als commercieel agent namens de leverancier van de terminal. De diensten en bijstand in verband met de terminal blijven de uitsluitende verantwoordelijkheid van de leverancier van de terminal.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: