DAGELIJKS BANKIEREN

Filtrering: betalingen sneller ontvangen

PRAKTISCH

Laat geld meteen doorstromen naar uw rekening

Betalingen van de ene bank naar de andere zijn vaak langer onderweg. Met Filtrering verkort u dit proces en beschikt u sneller over betalingen van klanten die bij ons een rekening hebben.

UW VOORDELEN

Beschik nog sneller over uw geld

Schrijven uw klanten een bedrag over naar uw rekening bij een andere bank? Dan centraliseren wij die betaling automatisch op uw rekening bij ons. Zo beschikt u nog sneller over het overgeschreven bedrag.

MEER INFO

Profiteer van gratis filtrering

Het enige wat u nodig hebt, is een professionele rekening bij ons en een akkoord.

De voordelen van Filtrering?

Filtrering is mogelijk voor alle betalingen, behalve lonen, dringende betalingen en stortingen van sociale secretariaten. Ontdek de voordelen van filtrering :

 • het is gratis
 • u beschikt versneld over uw geld.
 • automatisch proces: na uw akkoord hoeft u niets meer te doen.
 • discreet: uw klant merkt er niets van

Interesse in filtrering?Maak een afspraak

Ook interessant voor u

 • Facturen innen via domiciliëring

  Wilt u het beheer van uw activiteit vereenvoudigen? Met een domiciliëring betalen uw klanten automatisch en vermijd u laattijdige betalingen.

  Meer weten

 • Betaalterminals

  Uw klanten betalen steeds minder contant en verkiezen de bankkaart of smartphone. Eigen u onze digitale betaalsystemen, vast of mobiel, toe.

  Meer weten

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: