DAGELIJKS BANKIEREN

Gepersonaliseerde informatie op het juiste moment

PRAKTISCH

Gepersonaliseerde informatie

Wilt u commerciële aanbiedingen, informatie en advies ontvangen via gepersonaliseerde e-mails? Geef dan uw e-mailadres door en mis niets van het laatste nieuws van uw bank.

UW VOORDELEN

U behoudt de controle

U ontvangt onze e-mails (zowat 10 keer per jaar) enkel als u uw toestemming hebt gegeven. Dat kan eenvoudig in enkele klikken. U behoudt de controle, want u kunt uw toestemming op elk moment intrekken.

MEER INFO

Geef uw toestemming

Dat kan heel eenvoudig. Meld u aan op Easy Banking Web of in de Easy Banking App en klik op ‘Instellingen’. Voeg uw e-mailadres toe of controleer uw gegevens en geef uw toestemming.

Op maat van uw behoeften

Kies voor gepersonaliseerde informatie op het juiste moment

Wilt u informatie en commerciële aanbiedingen op maat ontvangen? Geef dan uw toestemming en ontvang via e-mail informatie en advies over de producten en diensten die u bij ons hebt, zoals wedstrijden of tevredenheidsenquêtes. Bovendien bent u dankzij onze newsletter altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws van uw bank.

Wat moet u precies doen? Controleer uw gegevens of voeg uw e-mailadres toe, geef uw toestemming en bevestig uw keuze via Easy Banking Web, via de Easy Banking App, per telefoon op 02 762 60 00, of in uw kantoor.

Geef uw toestemming

Via Easy Banking Web

 • Klik hieronder op ‘Ik geef mijn toestemming’
 • meld u aan op Easy Banking Web
 • klik op ‘Ja’
 • bevestig uw keuze

Geef uw toestemming

Via Easy Banking App

 • Meld u aan via de app
 • klik op ‘Instellingen’
 • kies ‘Privacy’ en daarna ‘Communicatie’
 • geef uw toestemming

Gebruikt u onze app nog niet?

Download Easy Banking App

Kijk ook uw contactgegevens na

Via Easy Banking

Hoe kijkt u uw contactgegevens na? Eens u aangemeld bent op Easy Banking Web of via de Easy Banking App:

 • klik op ‘Instellingen’
 • klik daarna op ‘Persoonlijke gegevens’
 • u kunt nu uw e-mailadres en uw telefoonnummer aanvullen, wijzigen of verwijderen. U kunt ook uw postadres controleren.

Ik kijk mijn contactgegevens na

Via uw adviseur

Wilt u ons graag contacteren? Ook via een adviseur kunt u uw toestemming geven en uw contactgegevens bijwerken.

Neem contact op met uw adviseur in uw kantoor of met een adviseur van het Easy Banking Centre op het nummer 02 762 60 00. Dat kan elke weekdag van 7 tot 22 uur en op zaterdag van 9 tot 17 uur.

U kunt ons ook eenvoudig bereiken met de Easy Banking App, via het menu ‘Communicatie’ onderaan uw scherm. Op die manier weten we dat u het bent en hoeft u de gebruikelijke identificatievragen dan niet meer te beantwoorden.

Contacteer ons

De info die bij u past

Zo’n 10 e-mails per jaar

Als u uw toestemming geeft om gecontacteerd te worden via mail, ontvangt u zo’n 10 e-mails per jaar, boordevol informatie op maat en altijd aangepast aan uw huidige situatie.

We kiezen er bewust voor om zoveel mogelijk digitaal met u te communiceren: u bent sneller op de hoogte en wij helpen het milieu een handje door papier te besparen.

Behoud de controle op elk moment

U kiest hoe we u contacteren: via e-mail, per telefoon of per post. Voor elk communicatiekanaal apart kunt u uw toestemming geven. U kunt die ook op elk moment wijzigen.

En natuurlijk kunt u uw toestemming altijd opnieuw intrekken wanneer u het wilt, bijvoorbeeld door op 'Uitschrijven' te klikken in de e-mails die we u sturen en daarna de stappen te volgen die op het scherm verschijnen.

Meer weten?

Als we bij BNP Paribas Fortis gegevens over u hebben, kunt u er zeker van zijn dat we daar zorgvuldig, discreet en correct mee omspringen. Uw privacy beschermen, is immers een van onze prioriteiten.

Meer informatie in verband met de bescherming van uw persoonsgegevens door BNP Paribas Fortis vindt u in onze Privacyverklaring.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: