BNP Paribas Fortis-kantoren gesloten op 29 maart. We blijven bereikbaar

Tijdens het paasweekend zijn onze BNP Paribas Fortis-kantoren gesloten van vrijdag 29 maart tot en met 1 april. De postkantoren zijn open op 29 maart.

Een dringende vraag of advies nodig? We blijven bereikbaar:

  • via Easy Banking App en Web 24/7,
  • via een adviseur van het Easy Banking Centre.

Onze digitale kanalen 

Met onze online en mobiele diensten beheert u uw rekeningen, kaarten, betalingen, beleggingen en verzekeringen helemaal zelf. Waar en wanneer u wil. Op uw smartphone of tablet met Easy Banking App of op uw computer met Easy Banking Web, in alle veiligheid. Ontdek er meer over op onze Selfbanking-pagina.

Nog geen Easy Banking App? Download de app nu.

Het Easy Banking Centre

De adviseurs van het Easy Banking Centre staan voor u klaar, ook buiten de openingsuren van uw BNP Paribas Fortis- of postkantoor. Bel hen op 02 762 60 00 van 7 tot 22 uur op weekdagen en van 9 tot 17 uur op zaterdag. Het Easy Banking Centre is open op vrijdag 29 maart, maar niet op maandag 1 april.

Advies nodig?

Wij staan voor u klaar op afspraak. Wil u een woning kopen, uw gezin beschermen of beleggen? Aanschuiven hoeft niet meer. U kan op afspraak praten met een adviseur met de juiste expertise, face-to-face in de BNP Paribas Fortis- of postkantoren of op afstand via videogesprek of telefoon.

Hoe maak ik een afspraak?

  • Open uw Easy Banking App. Ga naar ‘Communicatie’, dan ‘Hulp en contact’ en kies het onderwerp van uw vraag.
  • Maak een afspraak via Easy Banking Web.
  • Telefoneer naar het Easy Banking Centre op 02 762 60 00.
  • Maak een afspraak via uw aanspreekpunt.

Een praktische vraag?

Vragen stellen over uw kaarten en elektronische overschrijvingen, uw gegevens bijwerken of toegang tot uw kluis… Dat is mogelijk via een korte afspraak in het BNP Paribas Fortis-kantoor. Hebt u een Easy Go Pack? Dan kan u zonder afspraak naar een postkantoor.

Op zoek naar een BNP Paribas Fortis- of postkantoor of CASH-punt?

U vindt het dichtstbijzijnde BNP Paribas Fortis- of postkantoor of CASH-punt en hun openingsuren door hier te klikken.