Private Banking

Privé en werk zijn niet altijd te scheiden

Ondernemers & vrije beroepers weten er alles van

Uw privé- en professionele financiën samen optimaliseren is de beste manier om u het leven makkelijker te maken. Daarom beschikt u bij BNP Paribas Fortis Private Banking over één aanspreekpunt: uw persoonlijke relatiebeheerder gespecialiseerd in ondernemers of vrije beroepen. Hij of zij geeft u financieel, fiscaal en juridisch advies en biedt de oplossingen die het beste passen bij uw beroepsactiviteit en uw gezin.

De drie pijlers van uw begeleiding op maat

1. Uw persoonlijke relatiebeheerder

Voor al uw financiële vragen, zowel professioneel als privé, heeft u één relatiebeheerder die u adviseert en begeleidt.

2. Uw langetermijnvisie

Samen maken we een plan op om te streven naar financiële onafhankelijkheid zodat u in uw bestedingspatroon onafhankelijk kan worden van uw professionele inkomsten.

3. Onze ondersteuning voor uw professionele activiteit

Wij geven u advies met kennis van zaken over fiscaliteit, vermogensplanning, kredieten, verzekeringen, betaaloplossingen, alsook over de transfer van professionele middelen naar uw privévermogen.

testt

Ontdek wat we kunnen doen voor u !

Ondernemers

U geeft elke dag het beste van zichzelf voor uw onderneming. Maar krijgt ook uw gezin de bescherming en zekerheid die het verdient? Werk samen met uw persoonlijke relatiebeheerder aan de beste oplossingen. Zowel professioneel als privé

Zo helpen we u

Juridisch vrije beroepen

U geeft als jurist, notaris, advocaat of deurwaarder het beste advies aan uw cliënten. Maar krijgt u ook de beste oplossing om u en uw gezin maximaal te beschermen? Laat uw relatiebeheerder u begeleiden naar uw financiële onafhankelijkheid. Zowel privé als professioneel.

Zo helpen we u 

Medische vrije beroepen

U omringt uw patiënten elke dag met de beste zorgen. Maar krijgt ook uw gezin de bescherming en zekerheid die het verdient? Ontdek ons aanbod specifiek voor zelfstandigen in de zorgsector. En laat u gidsen naar uw financiële onafhankelijkheid.

Zo helpen we u

Vrije Beroepen

U wil uw activiteiten uitbreiden? Ontdek ons aanbod specifiek voor architecten, accountants, vastgoedmakelaars of andere vrije beroepers. En werk met uw relatiebeheerder aan de beste oplossingen. Zowel privé als professioneel.

Zo helpen we u

Wilt u meer weten?Contacteer ons
Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: