UW VERMOGEN BEHEREN

Private Banking autoleasing

PRAKTISCH

Rijd met de auto van uw keuze

Uw nieuwe auto tegen een vast maandelijks bedrag, inclusief de volledige dekking van de gebruikskosten van uw voertuig(¹). Leasing staat synoniem voor gemoedsrust. 

UW VOORDELEN

Autoleasing met privileges

Via Private Banking krijgt u toegang tot een ruim aanbod leasevoertuigen, geconfigureerd volgens uw behoeften en inclusief privileges, tegen een vast maandelijks bedrag(¹). 

MEER INFO

Leasing via BNP Paribas Fortis

Wilt u meer weten over onze leasingservice? Maak een afspraak online wanneer het u past of neem contact op met uw Private Banker. We zijn er voor u.

Private Lease met Private Banking

Inbegrepen in uw Private Lease aanbod:

 • de huur van een wagen tegen een vast maandelijks bedrag(1)
 • een contract op maat: u bepaalt het model, de motorisatie en de opties, de looptijd en het jaarkilometrage
 • belasting op inverkeerstelling en jaarlijkse verkeersbelasting
 • verzekeringen(2)
 • kosten voor het periodiek onderhoud, herstellingen en zomer- en winterbanden(3)
 • diefstal- en schaderegeling(2)
 • Europese pechverhelping
 • een vervangwagen bij immobilisatie langer dan 24 uur(3)
 • afspraken inplannen voor onderhoud en reparaties

Ontdek een selectie van leasingwagens aangeboden via de Private Bank.

BEKIJK DE VIDEO
Alles over Private Lease
Ons Private Lease aanbod

PRIVATE BANKING

Uw privileges

Nog flexibeler in uw dagelijkse leven

Als cliënt van Private Banking geniet u volgende exclusieve privileges:

 • gegarandeerde mobiliteit: bij immobilisatie van uw auto heeft u de dag zelf recht op een vervangwagen van gelijke categorie (maximumcategorie C), zelfs als de technische herstelling of het onderhoud slechts een uur duurt. Dit op voorwaarde dat u de aanvraag minstens een halve dag op voorhand deed.(4)
 • Assistance VIP: in geval van panne of ongeval, een vervangwagen van categorie C voor maximaal 5 dagen en, zo nodig, een VIP-accommodatiebudget van 200 euro per persoon per nacht voor maximaal 5 nachten.
 • Kilometervergoeding: op het einde van het contract, wanneer u uw voertuig inlevert, worden de eerste 1.000 kilometer die u extra reed, niet aangerekend.

Aanvullende informatie

Private Lease is voorbehouden voor particuliere BNP Paribas Fortis en Fintro Retail Banking klanten. Private Lease is een product aangeboden door Arval Belgium nv, met tussenkomst van BNP Paribas Fortis nv, Warandeberg 3, B-1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE 0403.199.702.

Een leaseovereenkomst komt slechts tot stand na aanvaarding van uw dossier door Arval Belgium nv en zal steeds onderworpen zijn aan de algemene voorwaarden inzake Private Lease van Arval Belgium nv.

(¹)De geafficheerde maandelijkse huurprijs (btw inbegrepen) hangt af van de overeengekomen looptijd en jaarkilometrage. De huurprijs omvat onderhoud, reparaties, onbeperkt aantal zomer- en winterbanden bij normale slijtage, verkeersbelasting, belasting op inverkeerstelling (BIV), afschrijving en interest, btw, Europese pechverhelping, bij immobilisatie langer dan 24 uur van uw wagen vervangend vervoer één voertuigklasse lager, Perfecta (tenlasteneming door Arval van het risico op schade, totaal verlies of diefstal) met eigen risico en BA-verzekering, rechtsbijstands- en bestuurdersverzekering.

(²)De BA-verzekering, rechtsbijstand en bestuurdersverzekering zijn in de huurprijs inbegrepen wanneer ze door Arval worden geregeld. Deze verzekeringen kunnen echter ook via de verzekeraar van uw keuze geregeld worden. De BA-verzekering is wettelijk verplicht. De overige verzekeringen zijn optioneel.

Niet inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: brandstof en verkeersboetes. Bij het verstrijken van de looptijd gebeurt er een afrekening van kilometers aan verrekenprijzen vermeld in het contract. Bij voortijdige beëindiging van de leaseovereenkomst wordt een verbrekingsvergoeding aangerekend.
De levertermijn van de wagen hangt af van de beschikbaarheid bij de constructeur of invoerder en van de gekozen configuratie.

(³)U kunt ervoor kiezen om de winterbanden en de vervangwagen niet in uw contract op te nemen. In de brochure zijn de kosten voor winterbanden en de vervangwagen niet bij de maandhuur inbegrepen.

(4) Indien een vervangwagen een halve dag voor de technische herstelling of het onderhoud wordt aangevraagd, hangt de levertermijn van de vervangwagen af van de beschikbaarheid van de voorraad en/of de externe leverancier. de service voor een vervangwagen inbegrepen is in uw Private Lease contract. Pour pouvoir bénéficier de cet avantage, le service de véhicule de remplacement doit avoir été inclus au contrat Private Lease.

Verhuurder: Arval Belgium nv, Ikaroslaan 99, 1930 Zaventem, RPR Brussel BTW BE 0436.781.102, nevenverzekeringstussenpersoon geregistreerd bij de FSMA onder het nummer 047238 A.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: