VERZEKEREN

Tijdelijke Overlijdensverzekering met Vast Kapitaal van AG

PRAKTISCH

Uw levensverzekering beschermt uw dierbaren

De levensstandaard én de leefomgeving van uw familie beschermen. In alle omstandigheden. Vindt ook u dat het allerbelangrijkste? De Tijdelijke Overlijdensverzekering met Vast Kapitaal zorgt ervoor.

UW VOORDELEN

Kies voor soepelheid en flexibiliteit

We zijn allemaal verschillend. Een levensverzekering garandeert u dan ook grote flexibiliteit. Zo beantwoordt ze aan al uw wensen en noden.

MEER INFO

Maak een afspraak met uw adviseur

Met een levensverzekering zet u een belangrijke stap. Voor de oplossing die volledig voldoet aan uw verwachtingen, is uw adviseur de ideale gesprekspartner.

Één levensverzekering voor al uw wensen

Een levensverzekering afsluiten betekent uw dierbaren beschermen. Er zijn verschillende opties, afhankelijk van uw doelen.

Bescherm hun levensstandaard

U geniet met uw familie elke dag van goede levenskwaliteit. Dankzij deze levensverzekering zorgt u ervoor dat zij dat na uw onverwachte overlijden kunnen blijven doen.

Vrijwaar uw patrimonium

U bouwt samen een stevig familiepatrimonium op. Deze levensverzekering maakt het mogelijk om dat ook in ongelukkige omstandigheden te behouden.

Waarborg hun erfenis

U kunt een verzekerd kapitaal voorzien om de belasting op de erfenis die u uw naasten nalaat te dekken. Een hele geruststelling en u moet er maar 1 keer aan denken door een levensverzekering af te sluiten.

Bescherm uw familie bij overlijden

Ontdek hoe een overlijdensverzekering zorgt voor het behoud van de levensstandaard van uw gezin bij overlijden.

Meer weten

De omvang van uw bescherming

De belangrijkste gedekte risico’s

 • De uitbetaling van een vooraf bepaald kapitaal aan de begunstigde indien de verzekerde overlijdt vóór de einddatum van het contract.

De belangrijkste niet-gedekte risico’s

 • het overlijden van de verzekerde veroorzaakt door opzettelijke daad of op aansporing van de begunstigde van de verzekering

 • het overlijden als gevolg van zelfmoord binnen het jaar dat volgt op de onderschrijving

 • het overlijden van de verzekerde, in België, als gevolg van een (burger)oorlog

Ontdek de volledige lijst van alle gedekte en niet-gedekte risico’s

 • U kunt de volledige waarborgen nalezen in de algemene voorwaarden van onze producten. Die zijn gratis beschikbaar via de link hieronder, in onze kantoren en op aanvraag bij onze tele-adviseurs via 02 433 41 30.

Een klacht?

Voor klachten kunt u terecht bij BNP Paribas Fortis nv, Klachtenmanagement JQABD, Warandeberg 3, 1000 Brussel, tel. 02 228 72 18, klachtenmanagement@bnpparibasfortis.com of via www.bnpparibasfortis.be > suggesties of klachten > online formulier.

Bent u niet tevreden met de voorgestelde oplossing, dan kunt u een klacht indienen bij de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, KBO: 884.072.054, tel.:  02 547 58 71 , info@ombudsman-insurance.bewww.ombudsman-insurance.be.

U wilt een contractvoorstel ontvangen?Maak een afspraak met uw adviseur

Specifieke andere noden?

 • Premium Life Protection voor particulieren

  Met deze tak 21-overlijdensverzekering van AG beschermt u uw kapitaal vanaf 500.000 euro en zorgt u voor het behoud van de levensstandaard van uw gezin. Zo kunt u op beide oren slapen.

  Ontdek deze verzekering

 • Tijdelijke overlijdensverzekering met vast kapitaal voor ondernemers

  Met deze tak-21 overlijdensverzekering van AG beschermt u bij uw overlijden de levensstandaard van uw naasten met de uitkering van een vooraf bepaald vast kapitaal.

  Ontdek deze verzekering

Wettelijke informatie

Tijdelijke overlijdensverzekering met vast kapitaal (tak 21) is een overlijdensverzekering naar Belgisch recht van AG Insurance, aangeboden door BNP Paribas Fortis. Deze verzekering wordt aangegaan voor een overeengekomen looptijd en is bestemd voor het verzekeren van kapitaal tot 499.999 euro.

Premium Life Protection is een overlijdensverzekering tak 21 naar Belgisch recht van AG, aangeboden door BNP Paribas Fortis. Deze verzekering wordt aangegaan voor een overeengekomen looptijd en is bestemd voor het verzekeren van kapitaal tot 500.000 euro.

AG Insurance (afgekort AG) NV - E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel - www.aginsurance.be - info@aginsurance.be - RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849 - Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis NV – Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG Insurance NV. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG Insurance NV.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: