VERZEKEREN

Levensverzekering en overlijdensverzekering

Uw familie is het allerbelangrijkste. U wilt ze dan ook in alle omstandigheden beschermen. Via deze verzekeringen bespaart u uw naasten heel wat financiële zorgen als u komt te overlijden. Denk aan het terugbetalen van kredieten, het dekken van successierechten van een woning of niet-geregistreerde schenkingen en het beschermen van aandeelhouderschap.

 • Schuldsaldoverzekering

  Deze overlijdensverzekering (tak 21) van AG is meestal gekoppeld aan een krediet en heeft tot doel het saldo van het krediet geheel of gedeeltelijk terug te betalen bij vroegtijdig overlijden van de verzekerde.

  Schuldsaldoverzekering

 • Tijdelijke overlijdensverzekering met vast kapitaal

  Deze overlijdensverzekering (tak 21) van AG waarborgt de uitbetaling van een vast kapitaal bij overlijden van de verzekerde gedurende de verzekerde periode.

  Tijdelijke overlijdensverzekering

 • Premium Life Protection

  Met deze tak 21-overlijdensverzekering van AG beschermt u uw kapitaal vanaf 500.000 euro en zorgt u voor het behoud van de levensstandaard van uw gezin. Zo kunt u op beide oren slapen.

  Ontdek deze verzekering

Hoeveel kan ik lenen?

U wilt uw eigen huis of appartement kopen? Dan is het belangrijk om te weten hoeveel u kunt lenen om uw droom waar te maken.

Meer weten

Goed verzekerd

Een huis kopen, bouwen of renoveren? Begin eraan met een gerust gemoed en goed verzekerd.

Ontdek de verzekeringen

Wat als het misloopt?

Bij een overlijden komen, naast alle emoties, ook administratieve verplichtingen kijken. We tonen u de weg.

Meer weten

Wettelijke informatie

AG Insurance (afgekort AG) NV - E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel - www.aginsurance.be - info@aginsurance.be - RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849 - Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder code 0079, onder toezicht van de Nationale Bank van België, de Berlaimontlaan 14, 1000 Brussel.

Tussenpersoon: BNP Paribas Fortis NV – Warandeberg 3, B-1000 Brussel - RPR Brussel - BTW BE 0403.199.702, is ingeschreven onder dit nummer bij de FSMA, Congresstraat 12-14, 1000 Brussel, en handelt als verbonden verzekeringsagent, vergoed door commissies, voor AG Insurance NV. BNP Paribas Fortis nv bezit een deelneming van meer dan 10% in AG Insurance NV.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: