LENEN

Verantwoord lenen

U hebt geld nodig en moet daarvoor een lening aangaan. Maar een lening neemt u niet zomaar, want lenen kost ook geld. Daarom stellen wij u oplossingen voor die binnen uw budget passen.

Waarom leent u beter verantwoord?

Wanneer u een nieuwe lening aangaat, is het belangrijk te weten dat u die kunt aflossen. Want een lening moet u vooruit helpen, ze mag u geen financiële problemen bezorgen. Daarom zorgen wij er mee voor dat u uw projecten kunt verwezenlijken zonder uw financiële gezondheid te schaden.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid

Daarbij willen we verder gaan dan onze verplichtingen en een betrouwbare kredietpartner zijn aan uw zijde. Samen, en met inachtneming van bepaalde eenvoudige regels, maken we uw project waar.

De vijf gouden regels van verantwoord lenen

  • Kies een lening die op uw middelen en behoeften is afgestemd.
  • Leen niet voor een hoger bedrag dan wat uw budget kan dragen.
  • Bouw een reserve op voor onvoorziene uitgaven.
  • Zie een lening niet als eerste optie en ga na of er alternatieven zijn.
  • Beheer het geleende geld zorgvuldig.

LENEN

Een weldoordachte beslissing

Met onze simulator berekent u nauwkeurig het bedrag dat u maandelijks moet terugbetalen, de ideale looptijd en de uiteindelijke kostprijs van uw lening.

Simuleren en aanvragen

Wettelijke informatie

Kredietvorm: hypothecair krediet voor (on)roerend goed. De bepalingen inzake hypothecair krediet in hoofdstuk 2 van titel 4 van boek VII van het Wetboek van Economisch Recht zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door BNP Paribas Fortis nv, kredietgever, Warandeberg 3, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0403.199.702.

Vorm van krediet: lening op afbetaling. De bepalingen inzake consumentenkrediet in hoofdstuk 1 van titel 4 van boek VII van het wetboek van Economisch Recht zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van uw aanvraag door Alpha Credit nv, kredietgever, Warandeberg 8 bus C, 1000 Brussel – RPR Brussel – BTW BE 0445.781.316.

Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: