DAGELIJKS BANKIEREN

i-message: uw sms-service

U wilt uw geldzaken goed opvolgen? i-message is een sms-service waarmee u altijd op de hoogte bent van uw saldo en uw verrichtingen. Ook voor uw beursorders bent u steeds up-to-date. Het abonnement en de SMS-berichten zijn gratis.

Een beter zicht op uw geldzaken

Met i-message krijgt u een beter zicht op uw geldzaken. Ontdek alle voordelen van de service.

Waarschuwing bij bepaalde wijzigingen op uw rekening

U kiest ervoor om meteen een sms te krijgen als uw saldo een bepaalde minimum- of maximumdrempel bereikt of als u een betaling boven een bepaald bedrag op uw rekening ontvangt.

Vaste saldo-updates met een regelmaat naar keuze

U kiest zelf hoe vaak u een update wilt krijgen over het saldo van uw rekeningen: elke dag, week of maand.

Vermijd kosten voor geweigerde verrichtingen

Een betaling is niet uitgevoerd omdat er niet genoeg geld op uw rekening staat? Met de optie ‘Verrichting in wacht' van i-message wordt u meteen verwittigd via sms. U zuivert snel uw rekening aan en vermijdt 7,26 euro aan bankkosten per geweigerde verrichting.

Up-to-date informatie over uw beursorders

Krijg automatisch een sms bij gedeeltelijke of volledige uitvoering van een beursorder (aandelen of warranten) of bij de annulering ervan.

Beheer zelf uw abonnementen

i-message is eenvoudig te activeren via Easy Banking of via uw kantoor. Abonneren, de gewenste updates selecteren en … klaar!

Prijs

Ongeacht uw pack zijn het abonnement en de SMS-berichten volledig gratis.

Meer weten?

Wilt u meer weten over i-message? Lees er alles over in de algemene voorwaarden.

Ontdek Easy Banking Web

Easy Banking Web is de snelste weg voor uw geldzaken op uw computer of tablet. Reken op toegang tot uw rekeningen, altijd en overal. Waar u ook bent.

Ontdek Easy Banking Web
Het delen van uw scherm Easy Banking Web
Als u op dit moment telefonisch of via chat contact heeft met een Easy Banking adviseur, kunt u beginnen met het delen van uw scherm Easy Banking Web.
Het delen van het sessienummer
Om het delen van uw scherm Easy Banking Web te activeren, kunt u het onderstaande sessienummer doorgeven aan de Easy Banking adviseur met wie u contact heeft.

Sessienummer: